[]

bu iş görüşmesinden bir hayır gelir mi?

selamlar tekrar..
görüşmeye gittim, gayet büyük bir şirket, beni kapıda güvenlik karşıladı ve sekretere yönlendirildim, sonra sekreter beni bir odaya alıp bir form doldurttu. daha sonra beni bir odaya aldılar, 2 kişi vardı ben de tek. ikiye tek eheheheh.

neyse ilk geldim buyrun oturun dediler oturdum işte karşılarına, sanırım genel menajer olan, dışarıda sizi bilgilendirdiler mi bilmiyorum ilk görüşmemizi 10 dakika tutuyoruz, fazla vaktimiz yok o yüzden biraz kendinizden ve öne cıkan özelliklerinizden bahseder misiniz diye sordular. işte cv önlerinde durmasına rağmen (print etmişler)kabaca okuduğum üniversitelerden söz ettim. akabinde öne cıktığına inandığım özelliklerimi söyledim sonra da okulda 2 sefer uluslararası düzenlenen bir kolokyumda proje sunduğumu söyledim. sektörel tecrübem olmadığını cv de önyzı olarak belirtmistim buna rağmen cagırmıslar. işte sonra bana benim aldığım eğitimi sordu kendi sektörlerinde uygulanması nasıl oluyor onu sordu ama teknik bilgi veremedim pek doğrusu cünkü onların sektörünü bilmiyorum ama biraz politik konustum. sonra bana bir iki ders adı sordu ,evet biliyorum falan dedim içeriğinden de bahsettim. tamam evet biliyormuşsun falan dedi. sonra görüşme bitti. çok teşekkür ederiz falan ddiler sonra da bu gün böyle kısa oldu kusura bakmayın artık bir sonraki görüşmede daha uzun ve rahat olur falan gibi bir şey dediler ama belki de daha farklı dediler ben belki de iyimser bir şekilde öyle algıladım.

genel hatları bu. durum nolur sizce? ve acaba çıkarken sorsa mıydım, nasıl geçti, ikinci görüşmeye cagıracak mısınız diye?

 
Olumsuz gectigini dusunmuyorum bence geri arayacaklar cunku bir sonraki gorusmede daha uzun gorusuruz gibi birsey demisler.


  • mortingensitrayzee  (11.09.13 18:15:13) 
olumlu görünüyor ama bu iş görüşmelerinin ilk kuralı şu bence, asla bilemiyorsun çağırılana kadar. bazen çok süper geçiyor, olumlu bize göre, arıycaz kesin diyolar 100% aldım işi diyosun. ama alamamış oluyorsun, haber çıkmıyor. bazen de kötü geçiyor, rezil oldum flan diyorsun gel başla diyorlar.
O yüzden beklemekten başka çaren yok.

  • innerbliss  (11.09.13 18:37:56) 
innerbliss +1

ne olacağı hiç belli olmuyor. ilk izlenim olumlu ama. hayırlısı.
  • japon askeri  (11.09.13 18:53:09) 
Bu tamamen görüşecekleri diğer adaylar ile alakalı.

10 dakika tuttukları için ilk turda 15 aday ile görüşseler, ikinci turda 3 tanesi ile görüşürüz diyebilir. Bence iyi kotarmışsın. Ama tecrübesiyle iyi çıkan fakat diğer yönleri ile senin ayarında olan 5 kişi olsun; seni ikinci tura çağırmazlar.

Bu görüştükleri adaylar arasında senin nerede durduğun ile alakalı bir konu. Sadece seninle değil.
  • hiko seijuro  (11.09.13 18:56:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.