[]

İş görüşmesi için giyeceğim renk

Füme takım var, italyan kesim. ceketini giymeyeceğim sadece gömlek kravat pantolon, uyar mı? ayrıca eğer uyarsa bir tane buz mavisi gömlek ve gömleğe uygun lacivert beyaz çapraz çizgili kravat var.

ya da gül pembesi gibi ( bir adı vardı unuttum )gömlek ve ona uygun, bordomsu bir kravat...
sizce hangisi uygun füme pantolona? ve tabiki bir iş görüşmesine.

 
Fümeyle gül pembesi güzel olur. Benim oyum ona.


  • bojangles  (11.09.13 12:20:06) 
kesinlikle bordo.


  • Absinthe75c  (11.09.13 12:23:36) 
ceketini neden giymiyorsun? bence kesinlikle ceketini de giy. sdece gomlekle yarim gibi olur.


  • exlibris  (11.09.13 12:24:17) 
izmirdeyim hava çok sıcak o yüzden :S
nasıl katlanacağım cekete bu sıcakta?

  • sahipsiz  (11.09.13 12:29:24) 
ilk iş görüşmesinde lacivert renk etkili oluyormuş, mülakat taktiklerinde okumuştum.


  • bilgisayar muhendisi adayi  (11.09.13 12:32:24) 
cekete mecbur muyum?


  • sahipsiz  (11.09.13 12:40:41) 
lacivert karşındaki insana güven veriyormuş, bence onu seç, bir de füme pantolon mavi gömlek lacivert kravat olmaz, aşağı indikte renklerin koyulaşması lazım, koyu renk bir pantolon seç, çok dikkat etmezler diyorsan da istediğini giyin.


  • iron nick  (11.09.13 12:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.