[]

Çaylak sıram sürekli geri gidiyor?!

Eski dandik siteden görebildiğim zamanlar 60 binlerden 52-53 binlere kadar gelmiştim. Sonra eski dandik siteden çaylak sırası görülemez oldu. Betaya bir girdim, sıram 270'lerde. O günden itibaren her gün betadan girmeye başladım (Daha önce her gün eski dandikteydim). Neredeyse bir aya yakındır betadan giriyorum işte. Sıram o günden itibaren hep gerilere gitti. Yani 270'ten yavaşça 750'ye geldi.

Her gün girmeme aktif olmama, dandik entry'lerimi silip yerine düzgün, bilgi içeren entry'ler girmeme rağmen bu nasıl bir sistem anlamadım. Neden böyle oluyor?

Devlet buna bişey yapması lazım.

 
Senden önce 10 entrysini tamamlamış olan o gün siteye giriş yaparsa o gün için senin önüne geçiyor.


  • imo  (11.09.13 11:31:24) 
Dandik entrylerini sildiğin için oluyor tabii ki. Cevabı yazdıklarında gizli, 10 entry i bitirme zamanına göre sıran yükselir ya da düşer, sen atıyorum mayısta girdiğin bir entry i silip yerine eylül girişli bi tane yazarsan tabii sıran artar. Ben öyle bi hata yaptım 1000 geriye düştüm. Şu an ellemiyorum entryleri.


  • gebere jackson  (11.09.13 12:49:10) 
Yazarlık başvurunuzun değerlendirilmesi için gerekli olan sadece iki kriter var: Birincisi, 10 entry'yi tamamlamış olmanız; ikincisi, her gün en az bir defa online olmanız. Bunların dışında yapacağınız her şey, yani her gün sözlükte aktif olmanız dandik entry'lerinizi silip bilgi içeren entry'ler girmeniz oylama yapmanız vs. gibi konular sizin kişisel tercihinizdir, sıralamanızın gerileyip ilerlemesine bi' etkisi olmaz.

Onun dışında, daha önce söylenmiş ama ben de tekrar edeyim: Çaylak havuzuna sizden önce 10 entry'sini tamamlamış biri girdiğinde sizin önünüze geçiyor, böylelikle geriye düşüyorsunuz. Siz 200. sıradaysanız ve gün içerisinde sıranız 500'e gerilemişse, sizden önce 10 entry'sini tamamlamış 300 çaylak login olmuş demektir. Ayrıca, entry'nizi silip tekrar yazarsanız sıranızda bi' değişiklik olmaz ilk 10 entry'yi tamamladığınız tarihe göre değerlendirmeye alınıyorsunuz daha sonra istediğiniz kadar silip değiştirebilirsiniz. Bu kadar.
  • syd  (11.09.13 12:53:52) 
10 entry i tamamlama zamanı önemlidir tabiiki de, ne demek bir etkisi olmaz, bir etkisi olmayacaksa bu sıralar neye ve kime göre oluşuyor? Ben 10 entry mi atıyorum mayısta tamamladıysam ve bir tanesini silip onu da eylülde yazdıysam, benle aynı zamanda entry bitirip de entrylerinin zamanına hiç dokunmamış biri önüme geçer. Entryleri ne zaman tamamladığın önemlidir, aktif olman da önemlidir. Arkadaş düzeltmek dememiş, silip baştan eklemek demiş dikkatinizi çekerim.


  • gebere jackson  (11.09.13 13:06:58) 
İlk 10 entry'yi x tarihinde tamamladıysanız, daha sonra istediğiniz kadar silip tekrar yazın, değerlendirme 10 entry'yi tamamladığınız ilk tarihe göre yapılır.


  • syd  (11.09.13 13:21:31) 
@gebere jackson

İyi de 10 entry'yi girdiğim tarih hiç değişmiyor ki? Ayrıca önce bilgi içerikli düzgün entry'leri girip sonra sileceklerimi siliyorum. 10 entry'yi tamamladığım tarih hiç değişmiyor yani. Bence de bu durum etkilemiyor. Bundan kaynaklandığını sanmıyorum. Çünkü sadece son 2 gündür bunu yapmaya başladım. düşüş ise 1 aya yakındır devam ediyor...
  • kisa bisey olsun istemistim  (11.09.13 13:39:19 ~ 13:39:59) 
2. bir hesap mı kasıyorsunuz.

cevap: sabır.|
  • urnganic  (13.09.13 03:36:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.