[]

yeşil pasaport hakkında

Merhaba,

Yeşil pasaportum 2014 ocağa kadar geçerli, fakat öğrenciliğim bitmiş durumda. Kontrolde falan sıkıntı olur mu bu durum? yani orda sadece pasaportun geçerliliğini kontrol ediyorlardır diye tahmin ediyorum. Yoksa başka bir kontrol var mı?

zira mezun ve işsiz olarak AB için çok tehlikeliyim.

 
başka kontrol yok.
ama dönünce g.tünüz yanabilir
yani bir yaptırımı olabilir.aileniz ve siz imza attınız çünkü.
diplomayı falan aldıysanız böyle şeyler yapmayın derim. okuldan ilişik kesmediyseniz yardırın
  • jimjim  (11.09.13 01:42:11) 
valla geçici mezuniyet belgesi aldım.
dönmüşüm işte niye cezası olsun ki?:)

  • ilkot  (11.09.13 01:51:15) 
"işsiz" ve 25 yaşının altındaysanız(öğrencilikle alakalı değil), dilediğinizce seyahat edebilirsiniz. sıkıntı olma. ben bizzat kendim şahsım olarak, mezun olduktan sonra, süresi dolana kadar çatır çatır kullandım. hiç bir şey de olmadı :)


  • mimilo  (11.09.13 01:51:23 ~ 01:52:03) 
yeşil pasaport şartları sigortasız olmak, 25 yaş altı olmak ve öğrenci olmak. yani öğrencilikle gayet de ilgisi var. ha sen risk alıp kullanırsın, orası ayrı (ben de geçici mezuniyet belgesi aldıktan sonra 1 kez kullandım) ama o pasaportu kimden dolayı aldıysan, o kişiye idari cezası var ortaya çıktığı halde. sana bir şey olmuyor.


  • letheavendangered  (11.09.13 02:38:45) 
G.tünden kan alırlar.
Benimki işe girdiğimden dolayı iptal olmuştu. İşten çıkınca yurtdışına gitmeden bi kontrol edeyim dedim. Gittim istanbul emniyete direkt iptal ettiler. Sonra yeniden yeşik pass çıkarttım. Durum böyle. Direkt sistemde görünüyor.
Görevli polis iyi ki buraya gelmişsiniz yoksa sınır polisi tutanak tutardı babanızın başı yanardı dedi. Bilginize...

Not: Öğrenci olmak için açıköğretime başvurun 2. Üniversite kayıtları yakında. Ben öyle yapmıştım. Bu vesileyle de ikinci üniversiyeyi bitiricem inş...

Yeşil pass şartları:

1) Öğrenci olmak.
2) 25 yaşını geçmemiş olmak.
3) Bekar olmak.
4) Pasaport hakkından yararlanılacak ebeveyn ile birlikte ikamet ediyor olmak.
5) Herhangi bir işte sigortalı çalışmıyor olmak.
  • midnight exe  (11.09.13 09:41:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.