[]

cemaad evinin bozuk zili

selam genşler, şimdi bizim karşıda ablalı bir cemaat evi var ve bunların zili bozuk.

arada aşağıdan bizim zile basıyorlardı biz de arada dalgınlıktan açıyorduk. fakat bugün ayıktım ki bunlar gelen gidenlere bizim zil numarasını verip yandan bizim zili duyunca kendileri otomatiğe basıyorlarmış.

şimdi ben bunlara nasıl bir piçlik yapabilirim? illa cıngar mı çıkarayım? aşağıdaki zile cemaat evi değildir basmayınız yazmak geldi aklıma ama başka noolabilir?

 
İlk evvela git bi' uyar. Rahatsız oluyorum de. Devam ederse zil çaldığında onlar basınca açar kapıyı bekler, kavga çıkartırsın. Korkak tipler oluyorlar genelde. Çekinme.


  • Dunedan  (10.09.13 19:15:42) 
bi defa uyar, baktın devam ediyor bir daha ki sefere elinde bira şişesi ile kapıya çıkarsın biter. harbi tırsak oluyorlar.


  • seyduna6687  (10.09.13 19:28:38) 
biraz masraflı olur ama; zile basıldığı zaman active olacak bir düzenek ile ses sistemine bağlantı kurup, hiç hoşlanmayacakları tarzda bir müzik çalmasını sağlayabilirsin. boğaziçi caz korosu (çapulcu musun vs.) filan ne biliim.


  • vb  (10.09.13 19:34:56) 
uyarırsanız sorun çıkarmazlar.


  • vizdilva  (10.09.13 19:35:44) 
in senin numaranla onların numarasını değiştir düğmelerde. göt gibi kalsınlar


  • ramos bien  (10.09.13 19:45:38) 
zili sök bomba ateşleyici sistem kur.


  • goodz  (10.09.13 20:11:15) 
öncelikle güzellikle haber vermeden atraksiyona girmeyin


  • ceycey e  (10.09.13 20:21:17) 
zile düzenek kur, zile basılınca penis fırlasın çalana doğru.


  • cedric tweedledee  (10.09.13 20:34:57) 
diz bira şişelerini merdivenlere


  • denizrocket  (11.09.13 01:18:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.