[]

elazığ nasıldır la?

Gideyim mi? iş bişeyler buldum da, gitmezsem de büyük ihtimal kasımda asker yolcusuyum, napim, elazığ güzel yaşanılacak bir yer mi sosyal ve gezmeyi çok seven bir istanbullu için?

şehir genel itibariyle nasıl bir yer? insanı tutucu mu? haftasonu çıkıp gidilecek güzel yerler var mı? çevresinde enteresan şeyler oluyor mu?

şu an o kadar kararsızım ki, resmen, duyuruya bıraktım amk geleceğimi! şş geleceğim sizin elinizde, adam gibi yazın bak!!

hay amk, bgn arkadaş askere gitti aramayı da unuttum çocuğu dün! mal bir herifim işte genel olarak.

 
askere git elazığa gitme diyor ve susuyorum.

1 haftada elazığın tüm gidilecek yerlerine gidersin.sonra patlarsın :/
  • a darkness coming  (10.09.13 16:25:03) 
"sosyal ve gezmeyi çoks even bir istanbullu için" bunu demesen git derdim ama bu şartlar altında gitmemen daha doğru olur bence. ben izmir'den malatya'ya gidince bile travma yaşamıştım, seni düşünemiyorum.


  • sabenburak  (10.09.13 16:28:31) 
yahu tamam o kadar da abartmayın, işte zaten bir istanbul bir izmir olmasını beklemiyorum, ama hiç mi bir sosyal yaşantısı yoktur? insanlar yabani midir o kadar?


  • cedric tweedledee  (10.09.13 16:31:51) 
insanlar yabani değil. sosyal hayatı ortalama bir anadolu şehri gibidir demek istiyor arkadaşlar. ortalama bir anadolu şehrinin sosyal yaşantısı da istanbulun yanında soldan sıfırdır.


  • yemrem  (10.09.13 16:45:37) 
Elazığ ehem, öhöm bir Erzurum değildir mesela. Kayak pisti yoktur ama neylersin. Keban barajı var, zorlarsan su kayağı bile yapabilirsin :)


  • mea maxima culpa  (10.09.13 16:49:22) 
üniversite var, hem de eski üniversitelerden ama tahminim sosyal hayat halı saha maç ile sınırlı olabilir.

eskiden elazığ'ın pavyonları meşhurdu. hatta ibrahim tatlıses orada yetişmiştir. ama şimdi onlar da kalmadı. gerçi o da seni açmazdı.
  • mea maxima culpa  (10.09.13 16:54:09) 
rezalet bir yer demek istemexdim ama sehir cok tırt be kardesim.


  • jamswety  (10.09.13 17:23:58) 
hahahahhaa tamamdır, gitmiyorum ake :D

bana asker ocağı gözükür gençler. hade kalın sağlıcakla.
  • cedric tweedledee  (10.09.13 17:40:27) 
askerliği elazığ'da yaparsan fena değil ama :)


  • lepetitprince  (10.09.13 17:56:20) 
askere de gidemiyormuşum kasımda! hay sokkam böyle işe!


  • cedric tweedledee  (10.09.13 18:16:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.