[]

Güzel mi pampalar?

www.arabulvar.com




 
rengi hariç evet.


  • devilred  (09.09.13 20:48:18) 
abi sarı bu ya. yapma gözünü seviym.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (09.09.13 20:49:46) 
uyumlu bişeyler giyilirse güzel olabilir


  • ayakkokususeveninsan  (09.09.13 20:50:30) 
böyle sarı mı rengi, yoksa acaba gerçekte hardala kayar mı. renk biraz riskli öyle arada giyerim diyorsan al.

Ama pek çok şey ile giymek istiyorsan alma daha koyu erkeksi bir renge yönel derim.
  • zigi  (09.09.13 20:52:14) 
bi de şu renkleri var:

www.arabulvar.com

www.arabulvar.com

renkler kötü ama model hoşuma gitti ne bileyim :(
  • mattiadestro  (09.09.13 21:00:12) 
en azından yeşil daha tercih edilebilir duruyor.


  • la traviata  (09.09.13 21:17:04) 
ilk resim kesinlikle olmamış, ılık ayakkabısı gibi.


  • beni boyle sev seveceksen  (09.09.13 21:20:21) 
sonradan eklediğin yeşil ve kırmızıya kıyasla sarı derim ben. Kırmızının tonu o kumaşta kötü durmuş. Erkeklerde renk modasını kim başlattı diyeceğim ama tüm modacılar gayken normal tabi. bana sorarsan ilk tercihin en iyiymiş. İlla üçünden bir taneyi alacaksan sarıyı al, daha çok şeyle giyebilirsin ve doğru renklerle erkeksi hale getirebilirsin o ayakkabıları.


  • zigi  (09.09.13 21:33:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.