[]

kedisi kaçanlar bakın hele

bulundu eeşoğleşşek.

şimdi benim kedim kaçmış. bende değildi. bir haftadır yaşadığı bir evden kaçmış. ortamı tanımaz etmez. dönebilir mi eve? dönerse ne zaman döner? acıkınca döner diyorlar ama bu mal sokakta bir şey yerse ne olacak? sindirim sistemi çok hassas dışarda yememesi de lazım. delirmek üzereyim.
ilan işlerini hallediyoruz. ama ben gerçekten öleceğim. nasıl döner? döner değil mi? bir de ne kadar uzaklaşabilir kediler? bizim evimiz yürüme mesafesiyle 15 20 dakika uzaktaydı, oraya gider mi? giderse kimseyi bulamaz kapıcım da puştun teki götürüp çöpe atar. nasıl yapıcam ya?

 
o yakında bi yerdedir garanti. ev kedisi uzağa kaçamaz. evin etrafını iyice araştırın köşede bi yere pısmıştır o


  • zombie0  (09.09.13 18:59:36) 
döner. bi kaç günlüğüne bakması için verdiğim arkadaşımdan kaçıp gelmiş bizim eve ki hiç dışarda yaşamış bi kedi değildir. bizim ev sahibi de görüp "aa bizim kiracının kedisi" diyip haber vermişti bize.
bence her iki evin etrafında da bakının, kapıcıyı ya da komşularınızı tembih edin.

  • rayde  (09.09.13 19:02:57) 
keser döner sap döner gün gelir kedi döner.


  • zlatanibrahimovic11  (09.09.13 19:03:00) 
Ya dışarda yapamaz değil işte, korkup pısmıyor yani, bünye sokağı kabul etmiyor ama çok cevval piç. Daha önce de sokaktaki kedilerle örgütlenip bize cephe almışlığı var. Daha önce sokakta yaşamışlığı da var hatta evden atılmış benden önce. Perişan olmuştu bulduğumda o hale düşerse ölürüm ben asla affedemem kendimi.


  • mutevazi  (09.09.13 19:07:10) 
Kapalı odanın kapısını açıp pencereden atlamış ibne. Kendini insan sanıyor kapı açmak ne lan.


  • mutevazi  (09.09.13 19:22:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.