[]

işle ilgili

bi ilac firmasından mulakat daveti aldım da, ben is ilanına basvururken surayı atladım sanırım. Aktif arac kullanım olayı ben de yok.Bu iste sanırım tamamen bunla alakalı bir olay.

yarın mulakata gelirim dedim ama gidince sormazlar mı surus deneyimin var mı diye? ya da ilk baslarda mulakat olumlu gecerse belki egitim falan olur da o ara ben de o ara kursa falan giderim surus kursuna.

nasıl olur ki? bi de mu mummessillik isi o kadar boktan mı?

bi de firma celtis bilen duyan var mı acaba? gitmesem mi ki?

 
ehliyetiniz yoksa onu alamazsınız zaten bu kadar kısa sürede. ehliyetiniz var ise araba süremem diye işi tepmek olur mu illa pratik yaparsınız. zaten ilaç firmalarının falan araçları kötü kullanım çok kaza yapılması nedeniyle kasko yapılmıyor ikinci elleri piyasannın yüzde 50 altında falan oluyor. onu dert etmeyin bence. sırf bunun için işi kaybetmek saçma olur. üzülürsünüz.


  • sparkle kiddle  (09.09.13 18:10:11) 
ehliyetim var. is hakkında bi bilginiz var mı acaba?


  • therevo  (09.09.13 18:14:27) 
bi soru daha ekleyeyim. aslında kafamda bu meslegi yapmak yok su an da 3 gune 1000 lira aldıgım eylulden sonra da aylık 500 lira daha bi gelirim olcak. kafamdaki plan kpss ye hazırlanmak. bu isin sonunun olmadıgının da farkındayım. sizce isimi mi yapayım yoksa olursa bu ise mi gireyim?

sonucta kpss ile memur olursam her zaman bir guvencem olcak, ama bu isin satısı baskısı falan, yas gecince ayrı bi baskısı olacak. belki bir miktar daha fazla para kazanırım ama 2-3 sene sonra isin sonu yok gibi?

yas 26-27 arası bi de. bolumde matematik.
  • therevo  (09.09.13 18:20:03 ~ 18:20:38) 
mümessillikte 40 yaş sonrasını gören çok az insan var, genelde yıpratıp bırakıyorlar çalışanları. parası iyi ama stresi ve iş yükünü kaldıramazsan yamulur kalırsın.


  • stimpak  (09.09.13 19:45:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.