[]

nedir bu bkz verme hastalığı

sözlüğe bir başlık açılıyor ilk sayfada doğru düzgün entry yok nerdeyse hepsi bkz.ara sıra güzel ve yerinde bkzlar oluyor ama çoğunlukla saçma sapan inci özentisi şeyler.valla basıyorum eksiyi.Sizide rahatsız etmiyor mu bu bkz olayı?




 
rahatsız ediyor. yazacak bir şeyi olmayan insanlar dikkat çekmek için yapıyor genelde. belki de dünün en beğenilenlerine girebileceklerini düşünüyorlar. ki bazen öyle saçma bakınızlar dünün en beğenilenlerine girebiliyor.


  • lemmiwinks  (08.09.13 14:56:22) 
bkz gizleme aparatı önerdim valla ben. sadece bkzdan oluşan entrylerin görünmemesi için... gerçi eksi++ için önerdim ama sözlükte olsa bazı başlıklarda kesin kullanılır.

yani evet. bazen kıl oluyorum...
  • supergirl  (08.09.13 15:01:03) 
(bkz: hayırlı olsun kardeş internet bağlatmışsın)
(bkz: mağaradan yeni mi çıktın)
çoğu yeni yazar. aşırı rahatsız ediyor. ilk 1-2 tamam ayarı veriyor da gerisine basın eksiyi mümkün olduğunca. ben öyle yapıyorum. aynı bkzı on yere yazıyorlar bir de.
  • bass solo take one  (08.09.13 15:06:08 ~ 15:06:42) 
aslında o bkzların cogu bfik oluyor ve 2 3 kere verenlerin ucurulması lazım ama moderatör yok herhalde sozlukte..


  • partizan  (08.09.13 15:08:28) 
entry'leri bakınız'dan ibaret olanları çaylak yaparak önüne geçmeye çalışıyorlar bir nebze ama yetmiyor tabi. arada yaratıcı, cuk oturanları da oluyor ama.


  • zgrydn  (08.09.13 15:08:41) 
arada cuk oturanlar oluyor evet. hatta başlığı görünce direk o bkz'ı arıyor gözüm ve doğal olarak görüyorum.

ör:
öğretmen maaşı... >hanım koş... geldi yine...
xlere y denmesi...> ne diyem mahmut mu diyem...

kelime oyununda rekor gibi bi başlık vardı geçen, onun altına yazılan hayırlı olsun bkzı iyiydi mesela :)
  • supergirl  (08.09.13 15:27:52) 
aslında bazıları sadece tek bir bkz.'ı ister gibi davranıyor, sırf o bkz. ile ayar alabilmek için başlık açıyor gibi geliyor bana.

öğretmen maaşlarının fazla olması türünde bir başlık açıyorsa, mutlaka biri gelip yine geldi tipini siktiğim diye bkz. veriyor ki bence o başlığı açanın amacı da bu ve benzeri tepkiler almak.

ha, o bkz. cuk oturuyor, o ayrı.
  • ufkun otesi  (08.09.13 23:06:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.