[]

rap müdavimleri bakin hele

rap müzige hic asina degilim lakin farazi kayra dinledim beni benden aldi. o gün bugündür müdavimiyim. ona benzeyen melankolik bi ritim üzerine hikaye anlatan rapciler varsa bilmek, o sulara yelken acmak isterim.




 
8 sene sagopa/kolera konserlerinde en önde yer almış birisi olarak aklıma gelenler bunlar. melankolik ile arabesk rap arasında ince bir çizgi var, dikkatli olmak lazım.

@jpsartre doğru söylemiş, aradığın kişi sagopa ama son dönemleri kesinlikle değil.

www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com

www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
  • yns  (08.09.13 13:16:37 ~ 14:08:29) 
sancak, şanışer.


  • papillon7  (08.09.13 13:20:53) 
yabancıysa.

www.eksiduyuru.com
  • giggs  (08.09.13 13:23:37) 
rap müzikle alakam yoktur ama dilkeş kardar'ı bir ayrı severim;
www.youtube.com

  • feykalade  (08.09.13 14:00:37) 
Nerdeyse 10 senedir rap dinleyen biri olarak:

Sagopa'nın Romantizma sonrası çalışmalarını sakın dinleme,dalga geçilen arabesk raplerden bir farkı yok bence.Ama Bpg ve Romantizma albümleri süperdir,tavsiye ederim.

Sonra Da Poet dinleyebilirsin,özellikle Sert Ünsüzler zamanları çok iyidir.Son albüm Poetikada tarzı biraz değişse de tavsiye ederim.Özellikle Sonbahar şarkısı çok başarılı.

Mt dinle yine.Ne yap ne et albümlerini bul baştan sona dinle.Türkçe rap''in en kaliteli adamlarındandır her ne kadar değeri bilinmese de.

Karaçalı dinleyebilirsin.Tam senin istediğin tarz değil ama çok sağlamdır.Sesindeki Haziran ı dinleyerek başlayabilirsin.

Saian'ın tüm albümleri iyidir.Tarzı yine tam senin istediğin tarz değil ama arada o tarz parçaları da var.İntihar eden arkadaşı anısına yaptığı Parmak uçlarını kazıtan kadını dinleyerek başlayabilirsin.

No1,Dramelodi Project,Ağaçkakan.Bu isimlere de bak,ben pek dinlemem ama belki hoşuna gider.

Yabancı rap istersen onda yazıcaklarım buraya sığmaz.
  • jpsartre  (08.09.13 14:02:58) 
Agackakan sevebilirsin. Raziel de belki.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (08.09.13 17:29:37) 
sancak
abluka alarm
a.p.o
raziel

bunlar da iyidir

melankoli diyorsan sancak
  • seytan ayrintida gizlidir  (17.09.13 11:06:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.