[]

Olimpiyatlar Seçimini Türkiye'nin Kazanmasını İster miydiniz?

soru başlıkta. istiyorsanız neden istemiyorsanız neden. ekşi'den okuyorum ama iki tarafın iddiaları da mantıklı geldi.




 
bir sürü ekonomik sosyal neden bulabilirim ama en içgüdüsel istememe nedenim melihin egemenin suatın özellikle de recepin üzülmesini istemem.


  • thenis  (08.09.13 00:07:13) 
İstemezdim.

En basit bir kongreyi bile düzenlemekten aciz bir milletiz. Bu şartlar altında bir olimpiyat organize edebilmemiz, başarıyla altından kalkabilmemiz tek kelimeyle imkansızdı. Elimize yüzümüze bulaştıracağımıza hiç bulaşmamak daha iyi, henüz kesinlikle hazır değiliz, yememiz gereken çok fırın ekmek var.

Olimpiyatlar bir ruh taşımalı ayrıca, sadece maddi gelir ve reklam gözüyle bakılan bir olimpiyat anlayışı benim spor etiğime uymuyor.

Daha bi sürü şey sayarım da üşendim şimdi.
  • pandispanya  (08.09.13 00:11:32) 
ne zaman doğru düzgün yapabileceksek o zaman kazanmamızı isterdim. karakter ve zihniyet olarak türk halkı buna hazır değil.


  • pek vokal  (08.09.13 00:17:25) 
Gelir saglamaktan ziyade, zarara yol acmasi kuvvetle muhtemeldi zaten:

t24.com.tr
  • machine head  (08.09.13 00:18:48) 
ya ne konusuyosun sen @pandispanya ağzında cıkanla bizim gördüklerimiz nasıl bir değil algıda mı secisin hangi organizasyon hüsranla sonucladın örnek versene


  • murtazaaaaaa  (08.09.13 00:20:55) 
turist görünce ağzının suyu akan, sikini sıvazlayan milyonlarca barzoya sahip bir ülke olduğumuz için istemezdim


  • neck_and_neck  (08.09.13 00:26:29) 
hayır istemezdim.

hiçbir şekilde hak ettiğimizi düşünmüyorum. dopingli sporcuların varken, ülkenden doğru düzgün sporcu çıkmıyorken olimpiyat türkiyenin nesine?

bunları geç alt yapı olarak istanbul hiçbir şekilde olimpiyat kaldıramazdı. metro bile yapmayı beceremeyenler sence bunun üstesinden gelebilir miydi? rezil olur kalırdık.

ayrıca o dandik tanıtım filmi bile zaten bence rezillikti başlı başına.
  • tuborg yesili  (08.09.13 00:26:59) 
evet.

kendini ezik gören ve bu millet iş beceremez insanlara acıyorum. kendiniz tembel ve miskin olabilirsiniz ama bu halk her şeyin üstesinden gelebilecek kapasitede. tarih tekerrürden ibaret.
  • emiter  (08.09.13 00:37:06) 
kazansaydık olimpiyat vergisini kitlerlerdi


  • ferit85  (08.09.13 00:41:25) 
@emiter

becerememekten değil bu tamamen zihniyet işi. bizler avrupai değiliz üzgünüm bu gerçeği kabullenmeliyiz. sen ve çevrendekiler postmodern insanlar olabilir ama istanbul'un hepsi öyle değil. sadece çalışarak olacak iş değil bu. önce kafa yapımızı muasır medeniyetler seviyesine çıkarmalıyız...
  • pek vokal  (08.09.13 00:45:00) 
  • tuborg yesili  (08.09.13 00:52:41) 
Hayır.
1-İstanbul'da yaşayan insana acırım. Hepten felç olur. (trafik)
2-Uzmanlar diyor: Onun masraflarını karşılayacak durumumuz yokmuş. Öyle sanıldığı gibi değilmiş onu yapmak. İtalya bu yüzden çekilmiş son anda. Yunanistan olimpiyatlardan sonra ekonomiyi düzeltememiş ve bu duruma gelmiş.
3-Objektif olalım. Her şeyi en iyi şekilde yapan Japonlar mı? Her şeyi en kötü şekilde yapan biz mi? Bu tip şeyleri milliyetçilikle yorumlamak yanlış. Karşı çıkınca insanlar tepki gösteriyor. Ben olsam ben de Türkiye'de yapılmasını istemezdim.
  • grgn  (08.09.13 00:57:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.