[]

türkiye'de 8 aydır şehit olmaması?

tamamen düşüncelerinizi merak ettiğimden soruyorum. ayrıca 8 aydır şehit yok derken terör haricindekileri dahil etmiyorum.

evet dostlar şimdi soruya gelelim. yaklaşık 8 aydır terör yüzünden şehit haberi almıyoruz. biliyorsunuz ki bunun öncesinde günde 3-5 şehit veriyorduk.

bu iki sürecide gördük peki şehit verdiğimiz ve vermediğimiz dönemde yaşamınızda birşey değişti mi? denildiği gibi kötü mü oldu böyle olması?

 
2002 öncesinde de sehit vermedigimiz uzun donemlerin oldugunu hatırlatmak isterim.


  • art vandaley  (07.09.13 22:00:59) 
ben inanmıyorum. terördür; kaza derler, eğitim zayiatı derler. kim nereden bilecek doğrusunu? adamlar askeri, polisi, medyayı bağlamışlar.


  • eyyor  (07.09.13 22:07:25) 
asıl soru şu olmalı: daha ne kadar şehit haberi duymamaya devam edeceğiz?


  • pek vokal  (07.09.13 22:14:31) 
şehit olmadığı ne kadar doğru?
kuzenim askerliğini terör bölgesinde yaptı 8 kişilik tim'diler (tam terminoloji bu olmayabilir) 4 kişi bitirdiler. 1 tanesinin bile şehit oldu diye haberi yapılmadı...
yani eskiden de şehit sayısı tam verilmiyordu şimdi dağın başında biri pusuya düşmüş ölmüş/öldürmüşse nerden bileceğiz? (devlet bildirmek istemiyorsa)
şehit vermeyelim tabi ki de karşılığında ne verdiğimizi bilmeyi hak etmiyor muyuz?
  • niye ama  (07.09.13 22:15:06) 
ölümlerin olmasini istemeyenler umarim bir savaş durumunda bolca şehit olacaginin farkindadir(ki can atiyor gibiyiz bunun icin) dogru sehit haberi almiyoruz fakat sehit olup olmadigi konusunda benim de suphelerim var daha dun bir polisin uniformasi tutustu akrepten kendini atip zor kurtuldu yanmaktan(bu gun haberlerdeydi hep) reyhanli da olanlar uludere de olanlarin bile ustu kapanabildiyse insan merak etmeli bence


  • panthera onca  (07.09.13 22:24:32) 
2002 öncesinde çooook uzun bir süreler @art vandaley'in söylediği gibi şehit haberi almadığımız bir dönem geçirmiştik. neden? terör örgütüne karşı politikamız belliydi. vur - vur - bitirene kadar vur. öyle bir vurulmuştu ki terörden eser kalmamıştı. devletin haklı davasını son 10 senede yerle bir edip soyu bozuk köpeklerle anlaşma noktasına geldiler. sana bir şey söyleyeyim mi? devletin onuru ayaklar altına alınmasaydı da şehit vermeye devam etseydik. çünkü bunca yıldır türkiye toprağını korumamızın bir sebebi vardı. bir daha uluslararası çıkarlara yem olmayacaktık, bir daha o tuzağa düşmeyecektik. bundan sonra diyelim bir hükumet geldi de yeniden 2002 öncesi terör politikasına geri döndü. hiç bir boka yaramayacak. çünkü büyük patronları bugün bu coğrafyanın bu hale geleceğini iyi biliyorlardı. dersler iyi çalışılmıştı. suriye - ırak kuzeyi, türkiye güneyi bugün pkk kontrolünde. değil diyenlere devlet daireleri ve dağ yamaçlarına takılan pkk bayrakları girsin. evet bugün o kişiler özerkliğimizi ilan ettik diye ortada dolaşıyorlar. evet bugün pkk yandaşları el bebek tutulurken, basit bir gösteriye katılan kafasına biber gazı yiyor. bugün 80 yılda oluşturduğumuz değerlerimizi şehit ettik dahası var mı?


  • synche  (07.09.13 22:57:55 ~ 23:01:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.