[]

İstanbul'un kurduyum diyenler bir bakabilir mi ?

Sevgili arkadaşlar İstanbula taşınıcağım. İşyerim Zincirlikuyu büyükdere caddesinde olucak ,servis imkanı sunuyorlar ekte servis güzergahlarının fotografını ekliyorum. Sizden ricam bana 3+1 1000 lira'ya kadar 2+1 800TL'ye kadar servis ile zincirlikuyu semtinde giderken trafikte ömrümü cürütmeyecegim ve taksim vb merkezi yerlere ulaşımı rahat ev bulabileceğim semtleri önermenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.




 
servis güzergahlarını boşver. işin içine metro dışında bir araç girdi mi ömrün çürür zaten. bir de iş yerin zincirlikuyu'da. orada trafik 7/24 kilit. kirayı biraz daha yüksek düşünüp metro hattı üstünde bir ev tut derim. üstelik metro hattı hacıosman-şişhane arasında ve hem taksim hemde zincirlikuyu'dan (tam zincirli kuyu olmasa da yürünebilecek kadar yakın olan gayrettepe'den) geçiyor.


  • tururo  (07.09.13 21:08:49) 
capsler okunmuyor, çok küçük.

fulya ama yokuşu zorlayabilir.
gülbağ ve çağlayan nispeten daha ucuzdur.

beşiktaş'ta yaşamak çok zevkli ama kiraları fazla gelir senin bütçene.
  • [silinmiş]  (07.09.13 21:11:05) 
Gayrettepe metrosunu oldukca yakın 600 700 metre bile yoktur ama metro icin para vermektense servis kullanmak istiyorum. Güzergah resimleri indirip yakınlastırınca bakılabiliyor cok fazla secenek var istanuluda bilmedigim icin biraz sıkıntı yaşıyorum. Cevap veren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler


  • KukLa  (07.09.13 21:16:48) 
Mecidiyeköy'de 800 liraya 2+1 rahat bulursun ama muhtemelen giriş kat filan olacaktır. Bu seni rahatsız etmeyecekse o bölgeye bakmalısın. Şişli, Fulya/Mecidiyeköy filan diye aratabilirsin.

Onun dışında Kurtuluş ve Feriköy'de 1+1'leri 800-850 lira civarına bulabilirsin, 1+1 işini görecekse.

Her iki bölge de merkezlere yakındır.
  • pandispanya  (07.09.13 21:21:39) 
İstinye ya da Sarıyer'e de bakabilirsin. Sabaha kadar otobüs var Taksim'den Sarıyer'e. Onun dışında Beşiktaş'a minibüsler de var ikisinden de.. Metro hattına yakın sayılırlar. Evler biraz rutubetli olabiliyor, dikkat et, ama dediğin fiyata güzel ev bulursun, hem de canın sıkıldı mı 2 dkda sahildesin.. Mecidiyeköy cehenneminde bi giriş katta ömür çürüteceğine, biraz daha servisle yol gidip düzgün bi yerde yaşa.. (Tarabya da olabilir ama oranın gece ulaşımı nasıldır bilmiyorum)


  • so weit so gut  (07.09.13 23:23:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.