[]

tavuk butu

tavuk butu var evde buzluktan çıkardım çözdürmeye bıraktım. sonra nasıl yapayım kızartma usulü? baharata falan buluyorlar ya onun için ne gerekli? daha başka soslu nasıl yapabilirim kolay olacak şekilde?
*fırın yok. tavada olacak.



 
bi tabağa al, varsa azıcık zeytinyağı gezdir üzerine.nane,tuz ve kekik ekle elinle iyice yedir ve kızart.


  • a darkness coming  (07.09.13 18:47:39) 
çözülen tavuk çok kötü kokar. bas baharatı.


  • komurluk  (07.09.13 18:50:15 ~ 18:51:21) 
baharatlar yağda yanınca kötü olur diyorum ben. sadece tuz ekip kızart ya da galetaya bula.


  • kenar  (07.09.13 19:01:59) 
biraz geç mi kaldım bilmem ama, içi zor pişer kızartınca tavada, çiğ kalabilir. önce haşlayın derim ben.


  • vercingetorix  (07.09.13 19:12:18) 
vercingetorix +1


  • uzunuzunilgi  (07.09.13 19:49:42) 
baya geç kaldım ama yine de yazayım ki belgi bir gün birilerinin işine yara. tavuğu kızartacaksanız, haşlamanıza gerek yok. hele ki but. kendi yağıyla bile kızarsa içi pişer.


  • gochebe  (07.09.13 20:30:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.