[]

Kablotv - Teledünya Farkı

Selamlar,

Yeni bir led tv alındı tüplü tv'nin yerine. Hazırdaki kablotv kablosu yeni tvye baglandı.

Şimdi teledünya'ya geçmek istiyoruz conax zımbırtısıyla. Birisi Analog yayın, birisi Digital yayın. Teledünya SD yayın olan atıyorum, Digital yayın Kanal D'si ile Kablotv'nin analog Kanal D'si arasında fark var mıdır?

Sonuçta aynı kablodan gelmiyorlar mı kardeşim? 3-4 tl'lik fark da kıllandırıyor...

 
kablolu tv de 60 küsür kanal var
teledünyada 200 e yakın. aralarındaki fark bu. ikisinde de olan kanal d yayınları arasında fark yok ama teledünyada 9-10 tane hd kanal var. yani kanalların kalitesine değil, fazla kanala para veriyorsun. bir de teledünya üst paketi var onda da ekstradan kanallar var.

  • principia  (07.09.13 12:28:46) 
kablo tvdeki kanal d ile, teledünya'daki kanal d arasında dağlar kadar fark var. analog yayındaki çamur gibi geliyor.
conax modül almak daha iyi.

sovyetik'in dediği gibi kanal d hd yok. onu düzeltelim. ayrıca kablo tv direkt tvnin arkasına bağlanıp teledünya yayını alınabiliyor. dijital alıcı şart değil. hatta olmasa daha iyi olur.
  • sutlu nescafe  (07.09.13 14:06:02) 
@sutlu nescafe

kanal d sıradan bir örnek. hd yayının ayrı olduğunu biliyorum. amacım analog ile digital yayın arasında fark var mı onu öğrenmekti.

fark var diyen de var yok diyen de :)
  • kirkbir  (07.09.13 14:48:44) 
anladım dediğini. fark var bana göre.
trt, atv, show hepsi teledünyada daha net, kablo tvye göre. madem led tv alındı teledünya ile tüm özelliklerden faydalanırsınız.

  • sutlu nescafe  (07.09.13 16:19:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.