[]

Motosiklet için HGS

HGS etiketini motosikletin neresine yapıştırmak lazımdır? (Rüzgarlık camı olmayan bir scooter hayal ediniz).

Teşekkürler.


 
kask?


  • mattiadestro  (07.09.13 01:10:26) 
kaska bağlanan kitler var ama kullanışlı bulmuyorum.
misal ben haftada bir köprü kullandığım için cüzdanımda taşıyorum geçerken bariyerin ortasına çekip cebimden çıkartıp elimle yukarı tutup öyle geçiyorum sonra yerine sokuyorum tekrar.
ama her gün geçseydim farın üstüne bir aparat yaptırırdım. oraya takar çıkartırdım.
  • agy3  (07.09.13 02:55:09) 
yapıştırma, birkaç yapıştıran gördüm ön cama vs. iğrenç duruyor. hatta bugün adam harleyin ön maşasına takmış görür görmez ne yaptın be abicim yorumunu yaptım.

çok yakın bir motorcu arkadaşımın da dediğine göre, hgs okutmadan geçiş yaptığında plakaya bakıyor ve plakaya kayıtlı hgs varsa hesabınla eşleştirip bakiyenden düşüyorlarmış. biraz internetten araştırdım ve bu olay doğruymuş. yardır gitsin uğraşsın pezevenkler. ceza kesme durumunda direk itiraz ediyorsun ve plakana kayıtlı hgs olduğu için direk düşüyor ceza.

her sene yeni bir olay çıkartıyorlar başımıza birilerine rant sağlamak adına 2-3 seneye hgs'de değişir. motora yapıştırıp, çirkin görüntü çıkarma ortaya bırak onlar uğraşsın peşinden..
  • uu1  (07.09.13 05:24:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.