[]

satanistler bi şeyler

az evvel sözlükte satanistli bi başlığa gelince aklıma düştü, hep merak etmişimdir lan nasıl oluyor bunlar diye. yani "ben satanist oldum, horaaa" dedikten sonra nasıl ayin düzenliyor bunlar? bu ayinler falan sık oluyor mu? istanbul'da kesin vardır, orda olmayan şey yok, bi hard rock cafe yoktu onu da açacaklarmış galiba yakında, neyse başka illerde falan nasıl dönüyor bu işler?

ben izmit'teyim bi arkadaş vardı yüzünü gözünü böyle kiss grubundanmış gibi boyayan, sabaha karşı sokakta böyle gezmeyi seven. manyak bi adam vardı lise yıllarımda. ona sormuştum "kedileri nerde kesiyonuz olm hehe" diye, adam cidden 1 saat anlattı, yok halkevi(izmit merkezde bir muhit) civarında eski izbe evler var geceleri oraya gidiyoruz, zaten biz bi şey yapamıyoruz sadece izliyoruz abiler var kediyi çuval içinde getirdiler bi sefer çivili sopalarla vurarak öldürdüler sonra kanını duvarlara sürdüler... böyle bir anısını falan anlattı kafam almadı tabi. şehrin göbeğinde yapamazlar diye düşündüm.


yani diyeceğim bu adamlar nasıl yapıyor, ne yapıyor içinizde sataniz varsa bi anlatsın lan meraktan kendimi sikicem. böyle cemaatlere falan nasıl giriyo millet de bunlar cemaat haline geliyor en başta. hep "bi arkadaşın arkadaşı"nı getirme yoluyla mı nedir yani?

bir de eşcinseller böyle merakımı cezbediyor hep, bizim toplumda hoş karşılanmayan bi şey olduğu için adamlar genelde işlerini gizli kapaklı yürütüyor. vay efendim tuvalete giriyorlarmış kapının üstünden el ediyorlarmış. vay anasını yaaa millet şifreli mifreli sevişiyor. eşcinseller gizli gizli sanki sürekli orgi yapıyormuş gibi hissediyorum lan. sürekli böyle istedikleri an partner bulup sevişeceklermiş gibi. gizli kapalı ya işte öyle bi havaları var. var mı satanis, eşcinsel böyle gizli gizli toplanıp türlü türlü işler düzenleyen başka kurum, kuruluş, inanç, cinsel eğilim. sanki ben eve girdikten sonra bütün şehirde bi şeyler dönüyormuş gibi lan kendimi the truman show'da gibi hissediyorum, hiç aidiyet duyabileceğim böyle gizli kapaklı, havalı bi şey yok.

 
izmittesin demek. pati cafe'ye git. dövmeli dayıların yanına otur. garson kızlara falan bi sor bakalım napıyolarmış :)


  • roket adam  (06.09.13 01:00:32 ~ 01:00:43) 
O arkadaş seni kandırmış gibi biraz. O kedi kesme muhabbetti bildiğim kadarıyla yalan, bizim Türk medyasının işi. Gerçek satanizm diyorsan, öyle vahşilik falan yok. Başka gizli, ayinli vs. diyorsan da Wicca coven'larını araştırabilirsin. Hoştur.


  • mindwars  (06.09.13 01:05:06) 
Senin çocukluğunda karşına çıkanlar tamamen ahmak, özenti ve en en en iyi ihtimalle Laveyan Satanizmini götünden anlamış (bak anlamış bile değil) birkaç vasıfsız zevatmış. Türkiye'de paganizmin birçok dalına (Wicca, druid, satanist) inanan insan mevcut, hatta bir iki tane witch/wicca coven'ı da var; ama öyle toplanıp kedi kesmeli yüz boyamalı ayinler tamamen deli saçması. Satanizm, düşünce yapısı olarak İbrahimi dinlerin de ötesine gider esasında. Böyle kaybetmeye mahkum kişilerce, karanlık, izbe yerlerde ve çoluk çocuğun elinde oyuncak haline gelecek kadar aşağı olması bizim ülkemizin özentileri yüzünden. İntihar edenler de hayvan ya da insan öldürenler de bunlar zaten.

Ama merakını giderecekse söyleyeyim, farklı pagan dinlerine inananlar genelde toplu değil bireysel ayinler yapıyor kendilerince. Dini kitlesel değil daha spiritüel gördükleri için zaten toplu ayınlar az oluyor. Pagan federasyonu falan var ama en yakını Yunanistan'da. Laveyan Kilisesi de(Bunlar da satanizmin angut bir kolu kısaca) Türkiye'de yok.

Bir de ekleyeyim peşinen, pagan ya da satanist değilim, hiç olmadım.

Edit: Ben yazana kadar millet doldurmuş gerçi altını; ama aşağı yukarı aynı şeyleri anlatmışız.
  • g man  (06.09.13 01:06:22 ~ 01:08:39) 
o arkadaş seni kandırmış. ben de bu kedi öldürme olayları pek gerçeği yansıtmıyor medyanın şaklabanlığı diye biliyorum.


  • rotten head  (06.09.13 01:12:52) 
satanizmi paganizmin bi kolu olarak tanımlamak da ilginçmiş. yok öyle bişey.
keza wicca, druid filan bunların satanizmle alakası yok.

  • tepedeki psychedelic adam  (06.09.13 01:14:04 ~ 01:20:03) 
Merkezi olmayan her din pagan dinidir. Enkianism gibi sembolist satanist inanışlar da pagan inanışıdır. Biraz bilmek, okumak falan lazım tabii yoksa oturduğum yerden ben de derim yok öyle bir şey diye.

Wiccalık, Druidlik de coven örneği için yazıyor orada. Önce okuduğumuzu anlayalım.
  • g man  (06.09.13 01:20:17 ~ 01:20:52) 
şöyle komik bir kitap okumuştum zamanında, hala kitabın sonu aklıma geldikçe gülerim:

www.google.com.tr
  • deletesystem32  (06.09.13 01:30:10) 
@g man
merkezi olmayan dinden kastın ne bilmiyorum. herhalde semavi olmayan dinlerden bahsediyosun. ama genel olarak insanların satanizm için tanımının şeytana tapmak olması ve senin paganizm - wicca, druid, satanist filan bunlar işte - gibi kullanman okuyan insanların kafasında bunları aynı kefeye koymaya neden oluyor ve insanların çoğunluğu günümüzn popüler tek tanrılı dinlerine inandığı ve bunlarda şeytan güçlü bi karakter olduğu için ha bunların hepsi satanist şeytana tapıyolar gibi bi algı yaratır kafalarında senin yazını okuduktan sonra ki ateistlerin de satanistlerle aynı kefeye konması da benzer bi düşüncenin ürünü.
sonuç olarak en başta dediğim gibi satanizmi paganizmi olarak düşünemeyiz. bu gerçekten önemli bi yanlış olur. bence. ve her inancın merkezinde de bir şey ya da şeyler vardır. satanizm olsun paganizm olsun hıristiyanlık olsun müslümanlık olsun.
  • tepedeki psychedelic adam  (06.09.13 01:50:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.