[]

otel rezervasyonu

Yurtdışı vize için otel rezervasyonu yaptık otelin kendi sitesinden.Kredi kartı bilgileri de istiyor bu rezervasyonlar için onları da verdik. İptal şansı var genelde varmadan 1 gün öncesine kadar.Daha sonra iptal etmek için otele mail atıp iptal istiyoruz dememiz yeterli midir iptal olayı için ki kredi kartından para çekilmesin, daha önce yapanlar oldu mu?




 
otelden otele değişiyor, iptal politikalarına dair herhangi bir yazı yok mu sitelerinde? bence en temizi rezervasyon departmanına mail atıp sorun bunu.

ek: örneğin booking.com üzerinden yapmış olsaydınız 48 saat öncesine kadar iptallerde ücret ödenmiyor, daha azsa ilk gece tutarının tamamı tahsil ediliyor. 24-48-72 saat aralığındadır tahminen sizin oteliniz de.
  • Unorthodox  (05.09.13 15:21:44 ~ 15:25:03) 
iptal seçeneği varsa direk rezervasyonumu iptal et diyorsun iptal oluyor herhangi başka birşey yapmana gerek yok. Booking.com da böyle idi.
Ama otelin kendi sitesinden yaptırdıysan ki öyle yaptırmışsın, mail at gelemiyorum de iptal seçeneği hakkımı kullanmak istiyorum de olsun bitsin.(tabi böyle bir seçenek sundularsa kimisi artık iptal edemezsin der.)

  • basond  (06.09.13 10:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.