[]

hostel banyoları

daha önce kaldığım hostelde odada banyo vardı ve odada 4 kişi olduğumuzdan sorun olmuyodu, şimdi 7-8 kişi olcak ve ensuite seçeneği yok, banyoyu bok götürür mü, sık sık sıra bekler miyim, nasıl oluyor ortalama bi hostelde bu işler?




 
Hostelin çeşitli sitelerdeki puanıyla doğru orantılı bu durum. Puanı yüksek mekanlarda tuvaletler temiz olur genelde, düşükte pis olur. Şans meselesi biraz da.
Sık sık sıra bekler miyim derken ne kadar sık tuvalete gitmeyi planlıyorsunuz? Sabahları mümkün beklemeniz ama diğer zamanlarda sorun olmaz pek. Tabii bu kaç kişinin o tuvaleti kullandığına bağlı.

  • whoosie  (04.09.13 17:16:31 ~ 17:17:36) 
bosuna kafaya takma, oraya gidene kadar bilemezsin. benim kaldigim hostelde sadece havlu getirin gerisi burada var yaziyordu sitesinde, oraya gittigimde heryer tertemiz oldugu halde(oda 8 kisilikti ama dus ve tuvaletler herkese acikti) ne bir tuvalet kagidi, ne bir sabun vardi. su cok yavas akiyordu falan. yani yerine gore degisir bence, internette guzel yorumlar alan bir yere gidiyorsan kucuk detaylar disinda problem olmaz.


  • beriberi  (04.09.13 17:19:26) 
7-8 kişinin kullandığı banyo, tuvalet elbette çok temiz olmayacaktır, ama sıkıntı yaratacak kadar kirli olacağını da sanmıyorum. Banyo, tuvaletten ziyade 7-8 kişilik odada eşyalarına dikkat et. Cüzdan, telefon, para falan pek ortada bırakma.


  • rasyonelhumanistsayilar  (04.09.13 17:53:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.