[]

hannibal (dizi olanı)

nasıl arkadaşlar? demin cnbc-e'de fragman'da gördüm dr. lecter lafı falan geçti. film ile bağlantılı mı karakterler falan? izlenir mi bu dizi?

hopkins reyizi arar mıyız ki?


 
Severek takip ediyoruz. Mads Mikkelsen de hastasıyız.


  • soulpuppet  (04.09.13 16:48:40) 
daha çok red dragon kitabıyla bağlantılı karakterler. clarice bulamazsın mesela.

hopkins ayrı mads reyiz farklı. bambaşka oynuyor hannibal'ı. çok başarılı.

lecter sever herkesin izlemesi gerekir.
  • kelbukel  (04.09.13 16:50:08) 
ben çok heycanlı başladım izlemeye ama çok yavaş ilerliyor. izlerken artık kes, doğra ye artık diyesin geliyo...


  • nick konusunda kararsizim  (04.09.13 16:56:38) 
gayet kaliteli


  • ssyumusakg  (04.09.13 17:04:33) 
çok iyi başta biraz soğuk durabilirsin ama içine çekiyor sonra.
yemek sahnelerine özenmiyor değilim, insanın canı çekiyor.

  • bass solo take one  (04.09.13 17:14:39) 
doktor henibıl gayet başarılı. hopkins reyizi ben aramadım şahsen. ama lawrence fishburne'e ısınamadım, biraz yapmacık geldi bana. tabii matrix'i 500 defa izlediğim için başka bir rolde görmeyi yadırgamış da olabilirim :) onun dışında bana da biraz ağır akıyor gibi geldi. bir de benim gibi aklı bi karış havada izleyicilerin kafası karışabilir, olayların hangisi gerçek hangisi varsayım diye :)) bazen aklıma bir şey geliyor, birkaç saniye dalıp gidiyorum sonra "bu nerden çıktı lan" diyorum, abinin kafasından geçenler çıkıyor :)


  • kül  (04.09.13 20:10:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.