[]

Shop and miles?

bonus falan yerine bari mil biriksin istiyorum garanti kullanıcısıyım ama başvuru ekranında sadece Miles&Smiles var, shop n miles kalktımı ki?
yurt dışında american express yerine shop n miles kullanımda fark varmı bide?



 
Evet, yeni adı Miles & Smiles oldu.

AmEx olanı %15-25 fazla mil veriyor MasterCard versiyonuna oranla.
Başvurunca default olarak Mastercard ve AmEx veriyorlar bir arada.
  • cakabo  (04.09.13 15:52:38) 
Ödül bilet alımı için mutlaka ayrıntılı okuyup kartı öyle alın. Sonra bir işe yaramayan puanlarınız için üzülmeyin. >> www.turkishairlines.com ve www.turkishairlines.com
avans olarak verilecek millerin geri alınması da çok önemli. Astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

Ben bunu kullanıyorum ve öneriyorum. Hiç bir teferruatı yok. Bi inceleyin; www.maximiles.com.tr
avans mil kullanırsanız, bir yıl içinde puan olarak eksik kısmı harcama yaparak kazanmanız gerekiyor. Diyelim ki yapamadınız. Faiz ücret ceza ödemeden eksik kısmı kartınızdan tahsil ediliyor. en güzel bu.
  • cliquot  (04.09.13 16:13:06) 
Yüksek limitli kullanıcı değilseniz miles and smiles'ta biriktirme zaten pahalı, sonrasında vergisi falan var falan. Ama star alliance biletlerini işletebilmek iyi, eğer seyahat ediyorsanız. Ben pegasus kart kullanırdım hsbc'den, güzelce birikiyordu, işe de yarıyordu. Sonra hsbc'den çıktı, başka bankaya gitti.


  • whoosie  (04.09.13 16:59:32 ~ 17:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.