[]

Boğaziçi Kulüpleri

Nasıl işliyor kulüp sistemi. Okulda pek vakit geçiremedim kayıt sırasında. Kürek kulübü ya da dağcılık kulübüne üye olmak var kafamda. Fakat bi' arkadaşın dediğine göre kulüpler için bugün son günmüş. Var mı böyle bi şe?




 
Standart üye olacaksan son falan değil. Yönetim kuruluna gireceksen son olabilir. Okulun ilk haftası güney meydanda tüm kulüpler stand açar, gider 20 liranı verir kayıt olursun istediğin kulübe.

Edit: Eski mezunum ama bu durum yıllardır böyle, değişmemiştir. Senin dediğin senaryo çok saçma olurdu zaten.
  • long live rock n roll  (04.09.13 15:47:11 ~ 15:48:02) 
yönetim kuruluna girme gibi bir durum ilk senende olmaz zaten. onun için zamanında üyelik gibi bir kriter de yok. üye toplamak için yapılan fiks propogandadır.

takım seçmelerini kaçırma, onların son günü strict olur.

amerikan futbolu, radyo, büsas, sk değerlendirmeye al
kariyer için de ileride enso, İK falan yaparsın istersen
  • ethros  (04.09.13 16:21:56) 
şöyle metalci, okul açıldıktan sonra ilk hafta pek kulüp aktivitesi olmaz zaten 2. hafta başlarlar. toplantıların ne zaman olcağını kulüplerin facebook adreslerinde ilan ederler.

www.facebook.com

ya da kürek için güney kampüste sk'nın odasına gidip net tarihi şimdiden öğrenebilirsin. dağcılık odası da 1. erkek yurdunun alt katında.

ama dediğim gibi 2. hafta olur tanışma toplantıları vs zaten.
  • gates  (04.09.13 16:27:36) 
Okulun ilk 2 günü okulda oryantasyon olacak, o zaman da çok rahat kulüpler hakkında bilgi alabilir, üye olabilirsin.


  • damba  (04.09.13 16:41:01) 
24-26 eylülde yeniden stantlar kurulacak. asıl aksiyon o zaman. kayıt zamanı pek üye olan olmuyor zaten kayıt telaşından. bütün kulüpler de stant kurmadı zaten kayıtta.


  • cilgin fantezilerin adami  (04.09.13 16:57:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.