[]

puro üstadları

bazen nargile aşeriyorum. yani harbi harbi krize giriyorum. her zaman fırsatta olmuyor. o yüzden puro içmek mantıklı gibi geldi.

şimdi farkına vardım ki benim olayım dumanmış. yani dumanı bol, ağızda çok kötü tad bırakmayan fiyat mühim olmayan puro önerir misiniz?

bir de şöyle 1-2 saat arası içebileceğim. aralarda söndürebileceğim bir şey olursa çok iyi olur.

not: adana'da önerdiğiniz yer varsa hemen şimdi çıkıp alabilirim.

 
puroyu öyle yakayım,söndüreyim sonra tekrar yakarım diye kullanamazsın.

aroma olarak beckwoods önerebilirim güzeldir ucuzdur

ama bunun yerine elektrikli sigara alabilirsin. redbull aroması bile var,koy istediğin yerde tüttür.

bu arada sigara öldürür
  • GibsonRules  (04.09.13 14:58:25 ~ 14:59:05) 
ben içime çekmiyorum. öyle duman göriyim yeter yani. nasıl yakayım söndüreyim yok yahu? ciddi mi? var diyodu herkes :)


  • kambocya diasporasi  (04.09.13 14:59:55) 
dehşet kötü oluyor,ucu kömürleşiyor ve ağzına o dumanı çekiyorsun bir süre öyle yaparsan


  • GibsonRules  (04.09.13 15:01:37) 
puro sigaradan bile daha az duman veriyor, ağır ağır içilmesi gerek. tat açısından çikolatalı puroyu kesinlikle önermem.


  • buzdagi  (04.09.13 15:09:18) 
evet biraz kötü bir tat bırakıyor yakılmış puro. Hiç olmazsa bir puro makası ile yanık kısmı kesersen fena olmayabilir yine de.


  • dusunuyorumoyleysevurun  (04.09.13 15:12:09) 
Olayınız pipo. Tam olarak aradığınızı verecektir. İlk başta acemiliğini çekebilirsiniz ama 1 hafta kadar sonra sizin için doğru tütün, pipoyu adam gibi doldurup güzel sıkıştırmak ve uzun uzun, keyifli içmek konusunda büyük ilerleme kaydedersiniz.
2 Tane pipo, günde 1 kere akşam, keyiflik, tavsiye ederim.

  • yarin bos musun  (04.09.13 15:14:45) 
peki pipo için önerdiğiniz marka var mı? gelişi güzel alıyım mı?


  • kambocya diasporasi  (04.09.13 15:35:01) 
Gelişigüzel değil ama alacağınız ilk pipo biraz çöp olacağı için ucuzuna kaçabilirsiniz. Beğenirseniz devam edersiniz. Şahin marka tek yıldızlı bir pipo tercih edebilirsiniz mesela. Daha sonra bu fikir sizi sararsa güzel pişirilmiş birkaç tane ikinci el pipo ile yola devam edersiniz. Bir deneme atışında fayda var.


  • yarin bos musun  (04.09.13 15:37:59) 
hitcigars'dan bi 5 lik paket sipariş verebilirsin tahmini olarak eline ulaşması 2 haftayı bile bulmaz. başlangıç için Romeo y Julieta alabilirsin sana 40 dolara patlar. ayrıca bi de cutter almanı öneririm.


  • wrayburn  (04.09.13 18:23:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.