[]

wireless adaptör tavsiyesi

evet pcden kablosuza erişim için bu aletin şart olduğunu tespit etmiş durumdayız. şimdi bana kurulumu kolay, karda kışta çekim gücü azalmayan bir adaptör tavsiye edebilir misiniz? ya da şu nasıl mesela:

www.hepsiburada.com


 
tp-link'lere bak. hatta antenli olsun.


  • sutlu nescafe  (04.09.13 10:36:10) 
linkini attığının özellikleri yeter sana ama evet tp-link gibi sıkıntısız markalara da bakabilirsin. Bulamazsan bunu da alsan olur yani.


  • inugard  (04.09.13 11:11:27) 
Tp link bile yetersiz kalabiliyor ama iyi inca hiç alma..


  • redeath  (04.09.13 11:20:49) 
Bir soru da ben ekleyeyim, yurtta her katta modem var ve internet sınırsız. Ama aynı anda çok kişi girdiğinden misal youtube'da video izlerken takılmalar oluyor.

Bu tür cihazlarla hızımı artırabilir miyim?
  • hadi ya la  (04.09.13 12:10:37) 
arttıramazsınız hızı. cihaz sadece bağlantı kurar, bağlantı varsa, kesik kesik değilse hıza karışmaz. (elbette cihazın üst hız sınırı var ama zaten bizim internet hızları ona yetişemiyor)


  • nereye bu gidis  (04.09.13 12:25:32) 
denizzz bir süre sonra gelip @hadi ya la gibi soru soracak bence.

apartman yönetimi hangi akla hizmet ortak internet kullanımına geçmiş merak ettim. herkese eşit bant genişliği vermeyi akıl etmişlerdir inşallah.
  • sutlu nescafe  (04.09.13 12:38:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.