[]

Ankara beni çok şaşırttı

2 gündür ankaradayım ilk gelişim bu Kızılay'a falan gidebildim sadece fakat kadınların giyimi beni acayip şaşırttı. Şaşırtan şey çok açık olmaları. Böyle olduğunu hayatta tahmin etmezdim. Bi İzmir falan tamam derdim ama Ankara'nın böyle olduğunu bilmiyordum. Siz ne diyorsunuz?

lütfen bu duyurudan senin zihniyetin şöyle yok böyle muhabbeti açmayın çünkü rahatsız olduğumdan sormuyorum bunu sadece tahmin etmiyordum ve çok şaşırdım. Tartışma çıkarmazsanız iyi olur.


 
Kızılay'a gidip gördüğünden bahsediyorsun, Ankara başkent, kısaca her türden insan var ve her gelen direkt oraya gidiyor neredeyse. Çok normal. Ben de yadırgamıştım kabul ama normal, biraz daha içlere daha sokulunca normale dönüyor. Şaşılacak bir şey yok. Yozgat değil orası büyükşehir, başkent hani?


  • yahveyire  (04.09.13 00:06:24) 
ankarayı çok yanlış tahmin etmişsin :)


  • rock n roll  (04.09.13 00:07:15) 
Ben İzmirde yaşıyorum bayramda oradaydım ve gayet normaldi kıyafetleri, yani çok açık falan gelmedi..


  • redeath  (04.09.13 00:07:31) 
ankaradaki bayanlar açık giyinmiyor ki. ben tersine baya usturuplu giyindiklerini bile düşünüyorum.


  • pek vokal  (04.09.13 00:10:25) 
ankara da doğup burda 25 yılını geçirmiş biri olarak buna ben bile şaşırıyorum.
marmaris'e , antalya'ya vs. yerlere gidiyorum aramızda fark yok denecek kadar az.

ne hava sıcaklığı ne ortam sıcaklığı ne de insan sıcaklığı ile akdeniz ya da ege ile alakası yok ancak mini şort + ince askılı kombininde kafa kafayayız.

yani amacım aaa bak ne kadar açık giyiniolar cayır cayır yanacaksınız hepinizin yeri cehennem değil kesinlikle. herkes canı ne istiyorsa onu giysin. olayı sadece bir davette rükuş giyinen birini eleştirmek gibi algılayın lütfen.

dipnot : bunu derken bile ne açıklamalar yapmak zorunda kalıyor insan.
  • buubuu  (04.09.13 00:11:20) 
açıktan kastınız nedir acaba açıklar mısınız?

izmir'deki de insan, ankara'daki de insan. genel olarak insanız biz. evet.
  • it's just a cigarette  (04.09.13 00:16:53) 
yani? siz bir yere gittiğinizde kadınların giyimini mi tahmin ediyorsunuz? ankarada uzun süre yaşayan biri olarak kapalı giyindiklerini bile düşünüyorum. kadınların giyimine kafa yormayı bi bıraksanız artık diyorum. kaldı ki kızılayda kadınların giyimine takan bazı zihniyetsizler yüzünden açık giymek sıkıntıdır dolayısıyla çoğu kadın kapalı giyinir. nesini açık buldunuz? diyelim ki açık bu üzerinde konuşulmaya değmeyecek bir konu. isteyen istediğini giyer yani sorun ne?

nasıl bir kafa '' aa ankaraya da geldim ama kadınlar hep açık giyiniyor '' diye düşünebilir, anlamak mümkün değil.
  • tuborg yesili  (04.09.13 00:17:04 ~ 00:21:14) 
buna şaşırdıysanız mümkün mertebe türkiye sınırlarında kalın zira olur da avrupa amerika taraflarına yolunuz düşerse inme falan inebilir, bu insanlar çıplak geziyor nasıl kimse bunlara taciz tecavüzde bulunmuyor deyü


  • panthera onca  (04.09.13 00:19:26) 
merkezdeki AVM'ler ve daha elit semtlerde kadın kıyafetleri bariz fark ediyor.
kızılay değil de tunalı desen, bahçeli 7. cadde desen belki bi nebze kızılayda şort-askılı çok mümkün değil. belki bu haftasonu yaz bitmeden giyebildiğimizi giyelim kafasında olduğumuz için olabilir zira ankarada yazın son demleri akşam baya baya serin...

  • niye ama  (04.09.13 00:24:05) 
Yapmayın. Okuyan da tüm şehir şort, bikini dolaşıyor sanır. Başkentte ve en bilindik yerinde illa ki her çeşit insan olacak. Yalnız genellemek yanlış. İstediğiniz saatte gidelim 100 "çok açık kadın" bulamazsınız.

Kızılay meydanını Ege ile karşılaştırmak nasıl bir kafadır? ve
Kızılay'da mini şortla dolaşılmaz demek nasıl bir kafadır?
  • nickini vermek istemeyen uye  (04.09.13 00:59:55 ~ 01:00:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.