[]

30000 civarı araç tavsiyesi

bu paraya sürekli şehir içinde kullanılacak sorun yaratmayan ve mümkün mertebe az yakan bir araç arıyorum. aracın iç hacmi önemnli değil. manuel vites olmalı.
Aklımdaki bazı araçlar şunlar:

Vw polo 2010 sonrası 1.4 comfortline :Çok şık durduğunu düşünüyorum ama güvenliği konusunda endişelerim var. Ayrıca cebimdeki paradan 2 3 bin tl daha pahalı.

Ford Focus hatchback: Çok tavsiye edeni var ama hangi modeline bakmalıyım, yakıt verileri nedir internette sağlam bir yer bulamadım açıkçası.

Opel Astra 1.6 enjoy: Lpg olmadığında çok yaktığından ve lpg ile çalışma konusunda sıkıntı yaşadığından dem vurulmuş.

Kararsız kaldım açıkçası, fikirlerinize açığım, açım. Şimdiden teşekkürler
Paylaş

 
manuel aradığın için aynı araçların dizel modellerine de bak bence. 2008 focus, eski kasa 2008-2009 polo bakabilirsin. focus'un temizini bulursan istediğin fiyata en iyisi o bana sorarsan.


  • pofudukayi  (03.09.13 22:38:02) 
sıfır punto alsana 3 yıl garantili. fiyatından daha üst bir arabadır. vw ve opel'in adına vereceksin parayı. her türlü testte punto ikisinden de yüksek puanlar alıyor. ayrıca donanım olarak daha zengin.

1.4 lpg'li puntomla 1.6 lpg'li astrası olan arkadaşımdan aylık 70 tl daha az yakıyorum. ikimiz de ortalama 1200 km falan yapıyoruz ayda. üstelik onun vites küçülttüğü yokuşt gayet rahat çıkıyorum.
  • lancelot du lac  (03.09.13 22:54:53) 
Benzer arayış ve araştırmalarım sonucu ben şundan aldım 1 tane. Tavsiye ederim, keyifli, az yakan ve zevkler değişebilir ama bence çok şık bir araç.

www.sahibinden.com
  • carpenoctem  (03.09.13 23:14:30) 
  • barry white  (03.09.13 23:56:40) 
punto değilde fiat bravo 1.6 120hp dualogic c sıfının en iyisi şuan 1400kg ağırlık ayrıca standart7 hava yastığı ve euroncap ten 5yıldız aynı zamanda avrupadaki 100araç arasındaki teste en az arıza çıkaran 6.araçtır kendileri. Bana göre en büyük artısı orjinalde300nm chiptuning ile 350nm olan torku bu değer 520den bile daha yüksek bolca plaka okutabilirsin yani :)


  • denizrocket  (04.09.13 00:38:41) 
seat'ın dizel 3 silindir wv motorlu modelleri var acaip az yakıyorlar ve donanımları da oldukça iyi. ibiza ve cordoba serisi olması lazım.

ben olsam lpg'den uzak dururdum.
  • orpheus  (04.09.13 03:26:53 ~ 03:27:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.