[]

Breaking Bad hakkında bir soru (Spoiler içerir)

(bkz: #36640756)

Bu arkadaşımız çok güzel sormuş. Aynı soru benim de kafamı kurcalıyor. Tatmin edici bir cevap bulamadım kafamın içinde.

Mr. White neden çoluğu çocuğu ve tabi parayı alıp da kaçmıyor?

Kaçarsa kendini "yenilmiş" mi sayacak? ama 5 milyon var?

 
büyük çocuğuna hala anlatmadılar olayı öyle yırtmaya çalışıyolar karı koca.


  • nickimin hakkini veremedim  (03.09.13 21:47:02) 
oğlan henüz olayları bilmiyor. kaçma işi o kadar da garanti olmayabilir. walter zaten fazla yaşayacağını düşünmüyor tüm suçu üstlenip ölmek derdinde.


  • orpheus  (03.09.13 21:52:57) 
abi hala anlamadınız mı, adam değişti, adam krallık peşinde. adam "i am in the empire business" diyor. yani öyle kaçıp gidecek biri değil. walt eski walt değil.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (03.09.13 22:02:30) 
1) oğlan duymasın diye düşünüyor, o halde neden s4e11'de kaçmayı göze aldı? o zaman oğlan duymayacak mıydı?
2) kaçmasına yardımcı olacak adam 2. şansı vermiyor diyelim. canından kıymetli mi? ver 1 milyon doları kaç. bu seçenek dizide hiç geçmiyor bile. avukatı sıkıştır. 1 ver 2 ver. sonuçta işin ucunda 5 milyon var.
3) imparatorluğu bırakıp gitmek istemiyor ama imparatorluk kalmadı ortada. eleman emekli oldu. hem kaldığı yerden devam edebilir. sonuçta mahalle bakkalı işletmiyor. dünya çapında iş yapıyor. zaten gerçek kimliğiyle de iş yapmıyor. kaçıp gitmesi kaybetmesi anlamına gelmiyor tam aksi kazanması demek.
  • m for vendetta  (03.09.13 22:14:21) 
@m for vendetta
1- o bölümde gus walter'ın yedi soyunu kurutmakla tehdit edip evine peşine adam takmıştı. walter götünü kurtarıyordu.
2- walt ailesini adamakıllı devam ettirip hayatını sarsmamak istiyor özellikle junior'un kahvaltısını yemesi çok önemli:) ölüm tehlikesi varsa zaten önceden olduğu gibi ceketini satıp kimliğini değiştirir. şimdi junior olmasa, ufak kız olmasa iş değişirdi. adamın seyahat engeli var. junior daha üniye gidecek..
3-haklısın. imparatorluktan istifa etti ama yine de heisenberg bir yana, walter white aile babası. belki torun torbaya karışmak istiyor. hank'i aileden diye öldürmedi, jesse'nin belize biletini son dakikaya kadar askıya aldı.. adam bir yandan da savewalterwhite.com'daki kimya öğretmeni..
  • vizdilva  (03.09.13 22:35:11) 
Hank de Mr. White'ın kaçmayacağından emin gibi :) Buna ne diyorsunuz?


  • pardonan  (03.09.13 22:47:00) 
hank'in şuan midesine kramplar giriyor, bodrumdaki biraları teker teker patlıyor. ödü patlıyor, burnunun dibindeki şeyi kaçırdığı için sinirli ve hırsla walt'ı içeri tıkmak istiyor. hatta pinkman'ı walter öldürür elimize delil geçer diye çocuğu gözden çıkarıyor. hank walter'ın gidemediğini çok da düşünemez çünkü 1-kendi siniri ve hırsı var. 2-adam gibi yargılatamazsa kendi de zindan yolcusu. 3-walt'ın verdiği cd'den sonra zaten oyunun kuralları değişti, hank diken üstünde. elinden gelse nalet gitsin deyip walt'ı boşverebilir ama kendisi yanar. hank de biliyor ateşle oynadığını, walt belki gidemez ama hank belize'ye, marie avm'ye...


  • vizdilva  (03.09.13 23:02:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.