[]

migren bende var mıdır?

olup olmadığını nasıl anlarım? bi testi falan var mı? doktor muayene etse (hangi doktor) anlar mı?
yani bazen çok korkunç bi baş ağrısı oluyo beynimin sol tarafı ve haliyle sol gözüm böyle çıkarasım geliyo gözü yerinden ve ilaç içmezsem tüm gün gittikçe artıyor. ilaç içmek istemiyorum ama dayanılmaz olduğunda bi parol içiyorum 1 saate geçiyor (bazen)
gerçi göz bozukluğum da var ondan da olabilir. bu yüzden öğreneyim dedim ağrının nedenini.


 
olabilir, farklı sebepleri de olabilir ama çok geniş bir belirtiden bahsediyoruz.

nöroloji bölümünde size doktor yardımcı olacaktır, kan testi vb. farklı nedenleri elemek için isteyebilir doktor.
  • kuja  (03.09.13 20:24:55 ~ 20:25:49) 
herhangi bir hastanenin nöroloji bölümüne giderseniz yardımcı olurlar. anlattığınız kadarı ile migren gibi duruyor ama bir görünün lütfen.


  • robin sparkles  (03.09.13 20:24:56) 
üveit olabilir göz doktoruna da muayene olmanızı tavsiye ederim


  • alixkandemir  (03.09.13 20:33:25) 
daha yeni göz muayenesi oldum şaşılık ameliyatı olabilir miyim diye bakıldı bi ton damla yapıldı üveit olsaydı o sırada anlaşılırdı değil mi? yoksa ayrıca o şikayetle gidip kontrol mü yaptırmalıyım?


  • neira  (03.09.13 20:37:41) 
nöroloji.
ancak tanıyı hastanın anlattığı öyküye göre koyuyorlar.
yani testi, mr'ı falan yok.
umarım değilsindir...
  • pinkket  (03.09.13 21:44:03) 
Biberiye çayı içmeni tavsiye ederim. Hatta şakaklarına ve ensene doğru çok bastırmadan biberiye yağı ile de masaj yaparsan çok faydasını görürsün.


  • darthcat  (03.09.13 22:10:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.