[]

FMF Ve Askeri Okullar

Yakın bir arkadaşımın ricası üzerine açtım duyuruyu. FMF hastası birisi var,1 seneden beri atak geçirmiyor, sürekli ilaç kullanıyor. Bu senede Hava Astsubay M.Y.O'yu kazandı ve 3 gün önce intibak için okula gitti. Bu sabah kullandığı ilacı yakalamış komutanları ve okulda kalıp kalamayacağını akşam söyleyeceklermiş. Galiba arkadaş ilaçlarını gizli gizli içeri soktu ve gizli kullanmayı planlıyordu. Ama benim anlamadığım nokta, genel sağlık muayanesini geçmesi. Bu arkadaşın durumu ne olur sizce?




 
FMFlileri askere almadıklarına göre aynı mantıkla okuldan uzaklaştırılır gibime geliyor.


  • polyester kelebek  (03.09.13 16:22:36) 
genel sağlık muayenesini çok rahat bir şekilde geçebilir.
herhangi bir bulgusu olmayabilir.

  • i am what i am given  (03.09.13 21:39:21) 
neden kullandığını ne şekilde açıklamış?
fmfliler askere alınmıyor

  • ceycey e  (04.09.13 02:26:27) 
Henüz bi haber gelmedi arkadaşlar,bende bekliyorum. Fakat ilaçları yakaladıklarına göre, en yakın askeri hastahaneye sevk edilip, detaylı bir muayeneden geçer diye tahmin ediyorum.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (04.09.13 08:41:48) 
ilaclar hakkinda aciklama dusunsun. askeri.hastanese bir kac haftamisafir olur. tek bir atak gecirirse teshis konur. eğer atak gecirmezse hastalik yok deniyor normalde.(bu askere alim için geçerli)


  • ceycey e  (04.09.13 11:24:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.