[]

bu bilgisayarla oyun oynanır mı?

samsung s3520 var bende. bu bilgisayarla lol,wow,dota falan oynayabilir miyim? kaldırır mı yani? bir de oyunda kullanmalık fare önerebilirseniz çok müteşekkir olurum.

www.samsung.com


 
Wow pek mümkün görünmüyor. Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 520M değil mi? Pek oyuna müsait değildi diye hatırlıyorum. Sık sık donma sorunu yaşarsın. Bence verimli olmaz.


  • lustralseyahat  (03.09.13 15:14:08) 
evet o. pek de anlamam, ama dizüstünde ekran kartı değiştirmek mümkün mü? mümkünse ne önerirsiniz?


  • blues buzz  (03.09.13 15:20:47) 
oynayabilirsin. 520m ile lol ve dota2 oynadığım oldu. güzel performanslı bir sistem kur (temiz msdn bir windows 7 işini görür)
tüm sürücülerin güncel olsun. orta ayarlarda oynarsın.

  • ayin yazari  (03.09.13 15:36:38) 
oynarsın tabii ki de.

wow gayet düşük sistemde çalışabilen bir oyun, rahatça oynarsınız. dota 2 ve lol de orta ayarlarda sıkıntısız çalışır.
  • mattiadestro  (03.09.13 16:11:34) 
hepinize teşekkürler. şimdilik lol oynuyorum. öğrenmeye çalışıyorum desem yeridir. diğerlerine de yavaş yavaş geçerim artık.


  • blues buzz  (03.09.13 16:14:20) 
daha kötüsünde bile wow ve lol oynamıştım. sistem temizse babalar gibi açar. 520m ile lolu yüksekte donmadan oynarsın.


  • cetoxim  (03.09.13 16:23:24) 
afedersin ama anasını bile satarsın

210m ile oynuyorum yıllardır.detay falan pek açamıyorum(dip desem yeridir).bunlarla da ara karar bişeyler rahat yakalarsın.wow karton zaten lol ve dota da ise gelişmiş grafik seçenekleri sayesinde düşük makinelerin de oynayabilmesi sağlanıyor.
  • aşksız prens  (03.09.13 16:24:39) 
oh, hadi yine iyiyim. şimdi gideyim de güzel bir fare alayım.


  • blues buzz  (03.09.13 16:31:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.