[]

kadın

merhaba. yıllardır kadınlara yeterince ilgi gösteremediğim hususunda eleştirilmişimdir. direk, kız arkadaşlarımdan da " benimle ilgilensene ya biraz!" mesajını almışlığım çoktur. ciddi ilişkilerimde de karşıma sorun olarak çıkan bu durum ben de takıntı haline gelmeye başladı. kadınlara nasıl yeteri kadar ilgi gösterilir? ne yapmak, ne yapmamak lazım? teşekkürler.




 
içinden gelen herşeyi yap fazlasını yapmak zorunda hissetme. bu kadarı içimden geliyo de yapay olma.


  • zlatanibrahimovic11  (03.09.13 01:20:56) 
aklına gelince aklına geldiğiyle kalmasın mesela. mesaj at, ara filan. güzel şeyler bunlar. eline yapışmaz telefon. kesin bunun da tribini yemişsindir.


  • mrz breezy  (03.09.13 01:37:03) 
fazla ilgi gösterme, kadın dediğin en çok senin gibisine aşık olur arkasından ağlar, çok ilgi göstereni de kapıya koyar, sad, but true story.


  • devorgilla the gunslinger  (03.09.13 01:38:17) 
abi abartılı bi durum yoksa, yani 'ölüyorum' diyene 'dur kızım okeye dönüyorum sonra öl' falan demiyosan boşver. monaco prensesi gibi dolaşıyolar ortalıkta o yüzden öyle oluyo. 16-17 yaşlarından itibaren inanılmaz özgüven pompalanıyor çoğu kıza. onlar da beklentiye giriyor tabi. balon gibi şişiriyolar onca sene, sen normal davranınca ilgi göstermiyo oluyosun. yapay olma, kafana uyan birini bul.


  • icim urperiyor  (03.09.13 01:39:24) 
Ne yaparsan yap "yeterince" olmayacak. Çok zorlama kendini, beynin yanar.


  • yarin bos musun  (03.09.13 01:43:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.