[]

Pretty Fly

bebeler eskilerden çok eskilerden bi şarkı vardır gençler bilmez de biz moruklar biliriz. the offspring'in şarkısı pretty fly. la aklıma geldi gece gece pretty fly ne lan? hiç düşünmemiştim şimdiye kadar. all the girlies say i'm pretty fly for a white guy diyor beyaz bi bebeye göre giderim olduğunu söylüyor tüm karı kız falan mı demek ne demek?




 
narin kelebek tarzı bişey olabilir. hoş, narin kelebek/peri falan


  • female demon  (03.09.13 00:44:10) 
bi nevi rapçi sokak ağzı deyimi.. çok cool gibi birşey.. bir beyaz için çok cool diyerek rapçi ağzından laf çakmışlar


  • rague  (03.09.13 00:45:11) 
fly uyuşturucular için falan da kullanılıyor ya güzel kafa manasında. bence öyle bir şeydi o..
yani çocuk o kadar yakışıklı ki uçuruyor.

  • nax  (03.09.13 00:50:26) 
@nax

hocam o "high" olmasın?
  • pek vokal  (03.09.13 00:52:52) 
fly da var yauv.


  • nax  (03.09.13 01:00:05) 
@nax

var diyorsan vardır da ben denk gelmedim kanımca ya da hatırlamıyorum
  • pek vokal  (03.09.13 01:06:39) 
Pretty Fly = Pretty Cool

kenar mahalle kültürü ile hemhal olmuş( ghetto) ve tıpkı gettolarda rastlananlar gibi, büyük ve bol pantolonlar, hiphop kültürüne kayan bol tişörtler/kapşonlu sweatshirtler ve farklı/ fantezi ayakkabılar falan giyerek cool olmaya çalışan beyaz bir erkek.

kısaca gözleri kısıp, yaylana yaylana dolanan, bol elbiseler giymiş sıradan bir siyahiyi düşün. onun beyaz erkeğe dönmüş hali.
  • kmtetrfn  (03.09.13 01:50:19 ~ 02:09:25) 
"Biraz uçuk" olarak anlardım hep...

Bir beyaz için biraz uçuk
  • yarin bos musun  (03.09.13 01:54:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.