[]

Tatil Önerisi(Karadağ Podgorica?)

Sevgili Romalılar

Romalı burjuvaların baskıları sonucu tatil planı yapamadım ve son dakikada majestelerinin izinleriyle tatile çıkıyorum. tabi ki diğer romalı emekçi kardeşlerim bu saate kadar tatil işlerini hallettiği için Sezar gibi ortada kaldım.

Yalnız başıma takılmayı sevmiyorum ama tatil için Romadada kalmak da istemiyorum.

Bu yuzden size danışmak istedim. Karadağ Podgrorica Budva bu taraflara giden/kalan/halen yaşayan arkadaşlar var mıdır? 6-7 gün takılıp kafa dinlemeye değer mi? Ya da nereye gidilir? Vizesiz yerler tercihim.

Yurtiçi de olabilir. Ama neresi hiç bilemedim yalnız bir Romalı nereye gitmeli? :) Benim gibi attan düşen Romalılar varsa onlardan da yardım almak isterim.

Sevgili Mod Abi birkaç gün duyurunun havada kalması mümkün olabilir mi acaba? :)

 
budva ve kotor çok güzel yerlerdi. ben turla gitmiştim; birkaç saat kalmıştım.


  • naturelist  (02.09.13 23:47:25) 
Gitmeye değer ama 6-7 gün kalınır mı bilmiyorum. Olmadı diğer balkan ülkelerine geçersiniz sıkıldığınızda. Podgorica'nın pek bir albenisini göremedim ama karadağ'ın sahil kısmı çok güzel. Couchsurfing hesaın varsa oradan birilerini bulabilirsin, turistik olmayan güzel yerlere götürürler seni..


  • orange coffee  (02.09.13 23:49:59) 
saraybosna-üsküp ve özellikle ohrid. hepsi vizesiz hepsi güzel.


  • ben eskiden kucuktum  (05.09.13 10:51:08) 
sakın gitme podgoricaya. ben yaklasık 6 ay önce fln gittim. sağsağlim döndüğüm için çok mutluyum ama 1 gün kalmama rağmen küçük balkanlar turumda yaptığım en büyük hata idi. hem güvenli bir şehir değil, kalacak yerler sıkıntı, hem de gezilecek hiç bir yer yok podgoricada. ben 1 gün bile zor dayandım, o da sırf arkadaşımla gittiğim için. ha bide sorduyduk insanlara gidelim mi diye. gitmeyin demişlerdi. bizde nolcak ya 1 yer daha görmüş oluruz mantığıyla gitmiştik. hata ettik.illa karadağa gidicem diyorsan sahil tarafında biyerlere git ama orda da yapılacak bişey olduğunu sanmıyorum, podgoricaya giderken görmüştüm, çok sakin yerlere benziyor sahil kısmı, evler fln var, manzara güzel ama gitmeye değmez gibi


  • summerisle  (05.09.13 11:16:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.