[]

bankamatikte unutulan kart

bugun annemin maaş kartından para çektim . fakat dalgınlık sonucu kartı bankamatikte unuttum..daha önce böyle birşey yaşamış olan var mıdır??
kartı birisi alsa dışarda harcama yapabilir mi şifresiz??



 
Kartı makine içine almıştır.kimlikle giderseniz verirler ya da yenisini postayla adresize yollarlar.


  • safsafinaz  (02.09.13 21:09:13) 
normal şartlarda yapamaz şifresiz ama fark ettiğiniz an bankayı arayıp kartı iptal ettirmeniz gerekir. bi de bankamatiğe bağlı sonuçta ama aynısını geçen gün ben de yaptım ve parayı aldıktan sonra unuttum kartı, hemen fark etmesem hesapta kalan para çekilebilirdi. çünkü en son "başka işlem yapmak ister misiniz" tarzı bişey soruyodu. umarım başınıza böyle bişey gelmez. kartı iptal ettirin acilen.


  • jpsartre  (02.09.13 21:13:33 ~ 21:14:29) 
atm kartıyla şifresiz para da çekilemez, pos cihazından alışveriş de yapılamaz. ama kredi kartıyla pos cihazından şifresiz çekilebiliyor. sen yine de ara kayıpsa yenisini yollasınlar, bankamatikteyse annen kimliğiyle şubeye gidip alacak.


  • r_u_h  (02.09.13 21:27:24) 
3 dk cok değil mi :)3 sn olmasın o ?
baska ıslem yapmak ıstermısınz sorusunda bırakmısım zaten bende.. aradım ıptal ettırdım..neysekı son yapılan ıslem benım para cekme işlemimmiş.rahatladım şimdi ..cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar

  • srhn_fb  (02.09.13 21:41:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.