[]

o kızı bulmam lazım

Selam beyler bayanlar. Anlatıyorum, dinleyin.

29 ağustos perşembe akşamı saat 23:00 sularında taksime çıktık bir arkadaşımla.

Mis sokakda Çıngı diye bir mekana oturduk. Yan masamızda bir kız ve karşısında bir adam oturuyordu.

Kız, adamın bakmadığı zamanlarda bana bakıyor, gülümsüyor, saçlarıyla ve boynuyla oynuyordu. Çok da şirin bir şeydi.

Orada aldığım bilgilere göre kız ispanyol. Adı juliet. Ve 29 ağustos kızın doğumgünü. (30 ağustos da olabilir, pasta geldiğinde saat 12yi geçmişti.)

tuvalete gittim, pisuvara işerken "hi" dedi. Arkamdan geçti kabine girdi, hemencecik çıktı. ellerimi yıkarken bir şeyler söyledi ama hem ingilizcemin kıtlığından hem de o an nutkum tutulduğundan bişey söyleyemedim.

masama oturduğumda ben kadehimi buna bakarak kaldırdım, o da kaldırdı uzattı ve tokuşturduk. ben yanındaki adama ayıp olmasın diye adama da uzattım kadehimi. kız gülümsedi tekrar.

her neyse, bunlar kalktı gidiyor, yanında adam olduğu için hiç bir şey yapamadım. kız yol boyunca dönüp dönüp baktı. ben öyle mal mal arkasından baktım.

beyler, tanıdığınız 29 ağustos doğumlu esmer juliet adında bir ispanyol kız var mı? :(

 
sen pisuvara işerken o da erkekler tuvaletinde miydi?


  • trikotilomanyak  (02.09.13 19:49:00) 
erkekler tuvaletindeki pisuvarın olduğu yer kadınlar tuvaletine giden koridordan çok rahat görünüyor. kafayı uzatıp hi dedi, sonra kendi tuvaletine girdi.


  • ikiekmekaldim  (02.09.13 19:51:29) 
kız yeşil ışığı yakmış, yardırsaydın keşke.


  • trikotilomanyak  (02.09.13 19:54:04) 
Sal gitsin hayatta bulamazsın, takıntı yapma boşa, kaçırmışsın bir kere fırsatı gelmez bir daha.


  • byakuya  (02.09.13 19:56:22) 
kıt ingilizcenle nasıl konusmayı / anlaşmayı düşünüyorsun.


  • sanrey79  (02.09.13 19:56:31) 
yanındaki adam neciymiş merak ettim. özel biri değildi herhalde ki böyle aleni cilveleşmeye ses çıkarmamış. özel biriyse de yanında bir erkek varken size mavi boncuk dağıtandan ne hayır bekliyorsunuz?


  • saatgeceninonikisi  (02.09.13 20:01:34) 
@saatgeceninonikisi; yanındaki adam buna doğrudan yazıyordu da bu pek oralı değildi. yani elemen bunun elini öpüyor bu hemen elini çekiyor falan. öyle işte.

@sanrey79; orada nutkum tutulduğu ve alkollu olduğum için konuşamadım. yoksa bir şekilde anlaşırım.
  • ikiekmekaldim  (02.09.13 20:09:48) 
en azından "bi hi bile demedi" demezsin panpa :)
neyse arada mekana git bakın belki o da seni görmeye gelir. onu bırak da kız erkekler tuvaletine kafayı uzatmış selam vermek için sen cevap bile vermişsin. kız gidip "o kadar bekledim bi hi bile demedi" derse arkadaşlarına...

  • r_u_h  (02.09.13 20:25:20) 
o mekana çadırı kur hacı sen.
couchsurfing istanbul etkinliklerine katılanlara bak, grupta yazanlara bak fln belki profili denk gelir bi ihtimal

  • jedilance  (02.09.13 20:53:45) 
moralini bozmak istemem ama hem kızı bulman zor hem de yarın öbür gün karşılaştığında aynı ilgiyi göremeyebilirsin. bu yüzden beklentilerini düşük tut. kız için kafası güzel olduğu bir akşam kesiştiği bir adamdan başka biri değilsin büyük ihtimal ile.


  • orpheus  (02.09.13 21:18:46) 
aynı bara git 3-4 gün. denk gelirsin belki.


  • japon askeri  (02.09.13 21:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.