[]

şu kulaklığı aldım ama iyi mi yaptım bilemedim

www.arabulvar.com

ahanda bu.çoğunlukla otobüste yolda kullanırım.dışardan gelen sesi kessin yeter.yapabilir mi bu? kullanan var mı?


 
kulakiçi kulaklıklar dışarıdan gelen sesi kesemez
street 2 kısmını çıkarırsak o kulaktan bende de vardı ve hiç memnun değilim sesi sonuna kadar açmadığın takdirde hayvan gibi her şeyi duyuyorsun

  • neira  (02.09.13 18:47:11) 
aynı kulaklıktan bendede var metrobüste falan gelirken kıs lan şunu hayvan herif kafa kalmadı diye uyarıldığım oluyor.

edit: ben d&r dan 95 tl civarı bi paraya aldım 2 3 ay sonra bozuldu tek kulaktan ses gelmemeye başladı. metana götürdüm 1 gün bile geçmeden gelin yenisini alın diye telefon ettiler, 1 senedir sorunsuz kullanıyorum şimdi. garantisi, müşteri memnuniyeti vs süper. gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • rahmi pinkfloydoglu  (02.09.13 19:05:13 ~ 19:08:02) 
bu kulaklıklar dışardan gelen sesi kessin diye üretilmiyor. öyle olsaydı adı kulaklık değil tıkaç olurdu. o kadar ses gelmesin istiyorsanız bu fiyata uygun bir şey bulamazsınız. neyle neyi satın almak istiyorsunuz yani siz de?

ayrıca uygun büyüklükte silikonla deneyin. sesi sonuna kadar açmanın da kulağınıza zarar verdiğini ve işitme kaybına neden olduğunu ''yalan hacı ya, ben gayet iyi duyuyorum'' diye geçiştirmeyin, odyometri testine girin bakalım ne durumdaymış kulağınız.
  • Huan8  (02.09.13 19:24:04) 
Benim hayatımda kullandığım en iyi kulaklıktır bu bi yandan. metro, otobüs gibi motor seslerini tam olarak kesmese de(ses sadece kulaktan iletilmiyor) dış sesi yeterince kesiyor. hatta o yüzden trafikte kullanmanı tavsiye etmiyorum. ben birkaç kez karşıdan karşıya geçerken yola daldım çünkü.

Seçeceğin silikon çok önemli. sesi ve bası tam olarak iletebilmesi için kulağına tam olarak girmesi ve tıkaç görevi görmesi lazım. eğer kulak deliğinden büyük ya da küçük silikonu kullanırsan sesin değiştiğini fark edebilirsin. bu arada dışarı ses vermiyor çok fazla. eğer dinlediğin müzik metal ya da dubstep falan değilse.

fiyat/performans olarak da çok tatmin edici bir üst sınıf kulaklık. bende şu an bunun bir üst versiyonu cx 300 var. tizleri rahatsız edici geliyor ilginç bir şekilde. bir dahaki sefere yine 200 alacağım o yüzden. ayrıca ilk defa yüksek fiyatlı bir kulaklık kullanıyorsan bu kulaklığı kullandığında direkt tatmin olup bir daha bırakmayacaksın. ben 5 senede 3 cx 200 1 cx 300 aldım. aldığım diğer kulaklıklar hiçbir şekilde tatmin etmiyor. haşin kullanmazsan dayanıklı bir kulaklık ayrıca.

hayırlı olsun. bence çok mutlu olacaksın.
  • essist  (03.09.13 04:32:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.