[]

medieval 2 total war

Bende bu oyun kurulu. Ama videoları filan göstermiyor. Yıllardır oynarım very hard/very hard zorluk seviyesinde ve oyunu kendime daha da zorlaştıran kurallar koyarak bir çok ırkta bitirdim.

Şimdi yeni zevkler arıyorum.
Sanırım değişik modlar varmış bunları nasıl yükleyebilirim. Yılardır bilgisayara oyun yüklemeye yüklemeye biraz hamladım biri anlatabilirse çok sevineceğim.

Stainless Steel 6.3 & 6.4 filen bir şeyler okudum ama ne linkini biliyorum ne nasıl yükleyeceğimi. Sanırım bendeki oyunda orijinal değil.

Sevgilerimle.

 
ssanma sendeki oyun zten orj değil korsan. o yüzden videoları yükleyemiyorsun zira oyuncu dvdleri 1 dvd az verip 40 krş kar etmek için videoları çıkartmış


  • efrasiyab87  (02.09.13 17:20:30) 
merhaba. mod yüklemek için orjinal oyuna sahip olman gerekmiyor. birçok güzel mod var. önereceklerim:

- stainless stell: en baba mod. son versiyonu 6.4.
- broken crescent: mtw 2'nin asya versiyonu.
- kingdoms grand campaign mod: üstteki modların aksine daha küçüktür ve diğerlerin aksine ham(vanilla) mtw 2 korunarak güzelleştirilmiştir.
- oynamadıysa kingdoms ek paketi.

modları indirmek için en güzel site ise:

www.twcenter.net (mtw ii bölümünde hosted modifications'a gidiceksin. yalnız çoğu güzel mod kingdoms ek paketi ister. eğer sende yoksa onun indirme linkini de arayıp bulabilirim.)

mesela stainless steel şurada:

www.twcenter.net

gerekli dosyayı indirdikten sonra işlemler çok kolay. nereye yüklensin diye sorunca mtw 2'yi seçiyorsun, yükledikten sonra kendi klasörünü yaratıyor. zaten gerekli talimatlar da var. takıldığın yerlerde veya karışık gelmişse yardımcı olabilirim.

son olarak küçük bir duyuru ekibi olarak mtw 2 hotseat oynuyoruz. yani haritadaki devletleri bilgisiyar yerine bizzat oyuncular yönetiyor. yapay zekaya göre oynamaya göre hayli bir farklı deneyim. zamanın varsa ve istersen yeni oyunda seni de davet edebilirim:) şimdi hatırladım da sanki yılın başında açtığım duyuruda sen de vardın sonra kayboldun:) (edit: yok sen o değilmişsin. beklerim gerçekten.)
  • hayley williams ile evlenecek genc  (02.09.13 17:56:38 ~ 05.09.13 20:55:19) 
@hayley williams ile evlenecek genc

Çok teşekkür ederim. Bakalım becerebilirsem yükliyeceğim. Beraber nasıl oyananıyor öyle bir özellik varmıymış! Yıllardır hayal ederdim böyle bir şeyi. Zaman ayırabilir miyim bilmiyorum ama oynamak çok isterim.
  • nedendir bilinmez  (08.09.13 17:00:31) 
bu özellikle ile yıllardır insanlar beraber oynuyordu. hatta son olarak kingdoms ek paketi ile beraber, hotseat özelliğini bizzat oyunu kurdular. mesela aynı evde, aynı bilgisayarda 2 farklı kişi aynı kampanyayı oynayabiliyorsun. biz bunu genişletip farklı evlerde farklı bilgisayarda birçok kişi oynuyoruz.

zaman alan bir şey değil. sadece günde 5 dakikanı ayırman yetiyor. dikkat etmen gereken tek şey her gün en azından bir sefer internete girip sıra sana gelmiş mi diye bakmak, gelmişse oynamak. şurada daha detaylı bahsetmiştim:

www.eksiduyuru.com
  • hayley williams ile evlenecek genc  (09.09.13 23:19:02 ~ 23:19:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.