[]

bisiklet alacağım

şimdi temel sorunum bütçe. 500 verebilirim. hani belki 600 civarı.
%90 şehir içinde gezinmek için, belki ufak tefek geziler günlük.

şehir bisikletlerine bakıyorum, örneğin salcano city sport serisi, fiyatlar pahalı. dağ bisikletleri daha uygun. fiyatı uygun diye dağ bisikleti alsam hamallık mı olur, bi nebze idare eder mi?

marka/model önerisi, bütçe sınırları dahilinde?

 
Uzun süreli değil ama yine de deneme fırsatım oldu, belki baktığınız bisikletler kadar iyi değildir ama gerek yedek parça gerekse müşterilerinin arkasında durmaları nedeniyle şunu tavsiye ederim, rahatlık, beklenti olarak gayet iyi seviyede. : www.decathlon.com.tr

Yok eğer yine olmaz, bunları beğenmiyorum derseniz evet, dağ bisikleti biraz sıkıntılı olabilir hem sürüş pozisyonu hem konfor hem de enerji sarfiyatı açısından, yine de buna karar verirseniz süngerli rahat bir sele, arka amortisörü kesinlikle olmayan, mümkünse ön amortisörü de olmayan ve oturduğunuzda nispeten dik bir konumda olabileceğiniz bir dağ bisikleti tercih edebilirsiniz.
  • yarin bos musun  (02.09.13 00:57:28) 
kardeş elazığdan trabzona gitti, dechatlonda satılan rockrider diye alüminyum kadrolu bir bisletle. dağ bisleti. onu dene. fiyatı o civarda.


  • kargn  (02.09.13 01:00:10) 
cevaplar ve fikirler için teşekkürler.
eğer seçimim dağ bisikleti olursa, marka olarak ne önerirsiniz?

  • doxanikee  (02.09.13 01:05:18) 
bende kron var. 7 sene önce almıştık. 9 kilo civarı bir şehir bisikleti.

geçen gittim bakmaya, benimkinin aynısının yeni modeli 600 civarıydı. almaya gerek yok edim.

kron iyidir panpa. gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • aguilas negras  (02.09.13 01:50:47) 
trek fx 7.1 19inç sanırım. 600 tl'ye satabilirim. evde yatıyo.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (02.09.13 02:03:18) 
Salcano Mostar 700c 28 jant; 498 tl


  • [silinmiş]  (02.09.13 07:10:33) 
xc 150 kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim.


  • alexsei  (02.09.13 09:26:13) 
dağ bisikleti şehirde daha fazla yoracaktır. bunun nedeni daha kalın lastiklerin daha fazla sürtünme yaratması ve amortisorün pedala verdiğin gücü bir nebze emmesi. bence dağ bisikleti alma ama alacaksan bile kilitlenebilir amortisörlü bir bisiklet al. gerektiğinde kilitlersin, lastiği inceltme şansın zaten var. bu durumda tek handikap küçük tekerlek çapı kalıyor, o da çok sorun olmaz.


  • huzursuz adam sendromu  (02.09.13 10:20:22) 
@huzursuz onu biliyorum da bütçe sıkıntısı var, dağ bisikletleri çok daha ucuz gözüküyor.

@alex benim temel çekincem ağırlık mevzusu. kaç kilo bi bilgin var mı? bir de vites geçişleri nasıl?
  • doxanikee  (02.09.13 10:59:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.