[]

Okçuluk

Hep karizmatik bir silah olarak görmüşümdür denemeyi, kullanmayı biliyor olmayı da istiyorum.
Sizce alıp denemeli miyim?
Arkadaşlarım 2 atar sıkılır bırakırsın diyorlar, bir de istanbul'dayım nereleri tercih edebilirim atış için?

www.decathlon.com.tr

 
Bence kesin denemelisiniz. Okçuluk kursları da var uygun fiyatlı. Takımı alırken bi de hedef tahtası alabilirsiniz. İstanbul'daki ormanlar uygundur.


  • pandispanya  (01.09.13 21:18:57) 
gidip ok alabilirsin mesela decathlonda satılıyor. alıp ormana gidip bilen biriyle çalışabilirsin. ya da kurslara gidebilirsin. bakırköyde bir yer biliyorum.


  • lathspell  (01.09.13 21:40:22) 
Evet candır. Öğrenmek de kolay. Hatta 10 yıl sonra bile atmayı unutmamışım ben. Bunun yerine önce bi elinize alıp atış yapın bence. Ankarada onok var, gidip ücretsiz deneme atışı yapabiliyorsunuz. hatta oraya kaydolup spor salonu gibi istediğiniz zaman gidip atış yapabiliyorsunuz, tabi öğrendikten sonra. başka şehirdeyseniz bunun gibi imkanlar sunan bir yeri bulun derim. Zira başkası öğretmeden öğrenirsin ama sağlıklı olmaz.

istanbuldayım demişsin zaten, yeni gördüm :/
  • inugard  (01.09.13 22:25:20 ~ 22:25:54) 
Geleneksel türk okçuluğu olimpik okçuluktan çok ama çok daha güzel ama maliyeti yüksek çünkü bu fiyata boynuz yay alamazsın ancak macaristandan sipariş vermen gerekir diye biliyorum Tirendaz var bide Kemankeş. Tirendaz daha entel abilerden oluşan bir yer diye içlerinden bir arkadaşım anlatmıştı.


  • guitarissimo  (01.09.13 22:48:03 ~ 22:58:29) 
Ben de heves ettim geçen yıl kurs aradım İstanbulda ama pahalı geldi, gitmedim.


  • zipparabon  (02.09.13 18:15:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.