[]

uhunuzu şeytana satarmıydınız

sorum şu şayet çok sevdiğiniz bir şahıs ölmek üzere olsa ve hiçbir kurtuluş ümidi yok tek çare ruhu satmak olunca ruhunuzu şeytana satarmıydınız




 
şeytana satınca noluyo ki ?


  • 1 saat bende 50 dolar  (01.09.13 20:13:17) 
şeytana satmayı açmak gerek.


  • sen git ben geliyorum  (01.09.13 20:17:00) 
çok özür dilerim ama soru çok saçma :))


  • rock n roll  (01.09.13 20:17:16) 
cok fazla supernatural ızlıyorsun galıba


  • sen uyurken  (01.09.13 20:18:55) 
uhumu değil ama iyi bir fiyata japon yapıştırıcımı satabilirdim.


  • dokunmakalbime  (01.09.13 20:19:10) 
sen uyurken +1

bir crossroads bulurum, bir takım tütsülere, çalı çırpıya, yanan kibrit atarım, hoop şeytan gelir, satarım ruhumu mis gibi. 10 yıl sonra hellhounds gelir, sam and dean'e haber veririm, tuz atan pompalı ve kıçı kırık impalalarıyla beni kurtarırlar :))
  • [silinmiş]  (01.09.13 20:40:50) 
-başlıktaki kelimeyi "uhu" değil de "ruh" olarak alırsak-
şöyle bir problem var:
insanı yaratan, ona ömür biçen, zamanı dolduğunda da azade eden şeytan değil ki. şeytanın bizzat kendisi de bu programa dahil. bizden tek farkı, zamanında yaratıcısı ile anlaşmış, kendisine kıyamete kadar ömür biçilmiş olması. dikkat, başkasının hayat süresi üzerinde bir tasarruf hakkı verilmemiş, sadece kendisi için.
şeytan ile anlaşma yapmayı düşünenlere ikaz:
hazret, elinde olmayan bir malı -afidersiniz- millete kakalamaya çalışıyordur.
buradan kamuoyuna duyurulur.
--
hamiş: şeytanın, filimlerden başka, böyle bir anlaşmasını bilmiyorum. bilen varsa bizi de haberdar etsin.
  • hicazkar  (01.09.13 20:47:47) 
lan afedersiniz ama ne bilmis adamlarsiniz ya. anladik, realistsiniz falan filan. adam sormus iste. cok sacma buluyorsaniz soruyu, cevaplamazsiniz. kafaniza silah mi dayiyorlar her soruya cevap vereceksiniz diye?

ek olarak;

satmam.
  • dilaraa  (01.09.13 21:17:08) 
dilaraa,sinirlenmene gerek yok,duyuru sahibi senin gösterdiğin tepkiyi göstermedi mesela :))


  • rock n roll  (01.09.13 21:20:18) 
Mal mıyım niye satayım.

100 yıl fazla yaşayacağım diye 10000000*sonsuz yıl şeytanın yanında niye cehennemde ızgara olayım.
  • efrasiyab87  (01.09.13 22:44:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.