[]

akut hakkında

selamlar. akut'a katılmayı öteden beri düşünüyordum. sitesinde 11 eylülde tanışma vs toplantısı olduğu yazıyor. akut ne tür bir işlev üstleniyor? eğitim mi veriyor? temel işleyişi nasıl? sitede ayda bir toplantıdan söz ediyor? herhangi bir fiziksel ön koşul var mı? gerçekten ciddi ve faydalı bir süreç oluyor mu? ya da ne bileyim olası bir acil durumda gönüllüleri mi çağırıyor? aktif olarak çalışmak için ne kadar süre lazımdır?

arayıp sormayı düşündüm ama aktif olarak görev alan arkadaşlar varsa ufaktan 1. ağızdan bilgi verirse hoş olur.


 
ben hayatımda akut kadar reklam ve para peşinde olan bir ekip-dernek görmedim. akut'un, işi sadece olay yerlerinde arkasında akut yazılı üniformalarıyla kameranın arkasında durmak olan elemanları var. ayrıca arama kurtarma ekipleri arasında kamu yararına dernek vasfına sahip tek ekip. yani bu adamlara bağış yapınca vergiden düşülebiliyor vs. bu kötü bir şey değil ama bu kadar para ve reklam peşinde koşuyor olmaları çok yanlış. nasuh mahruki de temiz ve dürüst bir adam değil. neyse demem o ki sadece işini yapan bir ekip var, gea. gea ekibi çok disiplinli ve işini en iyi yapan bir ekip. benim ikisiyle de alakam yok ben başka bir ekipteyim ancak gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsan gea'ya gir. eğitimleri daha uzun ve daha zordur ve zaman ayırman gerekir.


nasuh mahruki ve akut hakkında atıp tutuyor gözükmemek ve bilgilendirmek için birkaç yazı kopyalayayım sözlükte. egosal sorunları sebebiyle sırf bu egosu yüzünden bir insanın ölümüne göz yumabilecek bir adam bu. ben sadece birkaç dakikalık uğraşla bu yazıları buldum. ciddi bir araştırmayla işin içinde olmasanız bile bu adamın gerçek yüzünü görebilirsiniz.

antik.eksisozluk.com

antik.eksisozluk.com

antik.eksisozluk.com
  • ack3000  (31.08.13 21:34:06 ~ 22:33:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.