[]

iki buçuk yıllık ilişkiden ilk gün performansı beklemek.

öncelikle ilk gönül işlerim. pek bi heyecanlıyım.

olayları uzun uzadıya anlatmayacağım. ben abartıyorum. ben 2 buçuk yıllık ilişkiden ilk gün heyecanı bekliyorum. hata mı ediyorum. bana bunu verecek adam ilişki siksen bulamaz mıyım lan?

şuan kendimi aşırı lanet kaprisli tripli bok gibi hissediyorum. biri bana anlatsa belki bi siktir git derim. ama ben o ilk heyecanları özlüyorum. çok özlüyorum. o böyle plan yapmalar. şimdi sürekli bi bi şekilde hallolur modunda gibiyiz. birbirini çok iyi tanıma ve işte bi şekilde ayarlanır modu. sanırım genelde ayarlayanda benim. bundan da ekstra sıkıldım.

seviyorum. sevmiyor da değilim. çok şey yaşadık. çok güzel anılarımız var. düşününce hepsini hala heycanlanıyorum. ama sanki çook uzun zaman önceymiş gibi. böyle evli alışmış çift gibi çok mutsuzum. bir de üstüne üstük geçen biri geyiğine de olsa sende uzun ilişki havası çok var. bi soğuksun mutsuzsun neşeli değilsin dedi. bu ilişki bana zarar mı veriyor diye bir de ordan yardırmaya başladım. eskiden aşırı girişken aşırı konuşan sohbet muhabbet geyik çok seven biriyken şimdi güdükleşmiş hissediyorum hakikaten. yeni insanlarla iletişim kurmakta ciddi zorlanıyorum. uzun ilişki buna neden olur mu?

bu dediklerim elbet olacak ama ne bileyim 30da olsun ya! daha 21 yaşındayım. heyecanlı bir ilişki yaşamak istiyorum. çok mu yanlış gelmişim?

edit: ayrılsam mı ayrılmasam mı diye sormuyorum duyuru halkı. her ne kadar heyecan peşinde yaşı genç bir kız olsam da ilişki geleceğine yönelik kararları bireylerin kendilerinin hiç bir baskı ve etki altında kalmadan karar vermesi gerekliliğine inanıyorum. lakin benim sorum ilişkinin eskimemesini istemek çok mu abuk bir şey. ilişki deformasyonu illa olur mu?

 
dur kimse gelmeden ben yazayım.

ayrıl. yaşın genç. niye sıkılıyorsun ki?
  • mea maxima culpa  (31.08.13 21:22:28) 
sonucta evli degilsin ya monotonlugu halledip heyecan verici seyler deniyeceksiniz. Yada ayrilacaksiniz. Ondan mi sikildin yoksa onun yuzunden geldigin hal mi cok bilemiyecem ama kaynak o.


  • evil genius  (31.08.13 21:25:08) 
erken yaşta başlanan ciddi ilişki sorunsalı. bu yaşta kendini güdükleşmiş hissediyorsan çok üzügünüm ama bitecek bu iş. uzun ilişkilerin uzatmaları da fena olur. çok yıpratmamaya bak kendini. yine seversin.


  • ayşen  (31.08.13 21:25:46) 
mümkündür. on aylık ilişkimde ilk günün heyecanı hiç azalmamıştı.

he noldu, bitti. ama o heyecan korunabiliyor.

bu arada çok uzunmuş, ilk soruişaretinden sonrasını okumadım.
  • mutevazi  (31.08.13 21:26:10) 
Uzun ilişkiler bu yaşlarda daha çok oluyor gibi bir gözlemim var. Sanırım daha çabuk bağımlılığa dönüşebiliyor yaşla ilgili olarak. Yaşın ilerledikçe tek başınalığın güzelliğini ve çekiciliğini merak edeceksin/etmeye başlamışsın gibi hatta. Yanlış değilsin doğrusun uzun ilişki yaşadığın her insanla sonsuza kadar olacaksın diye bir şart yok. Madem bu kadar bunalıyorsun otur konuş işler çirkinleşmeden, saygı yok olmadan bitir.


  • Celestial  (31.08.13 21:30:11) 
yani çok zor. bi küçük iniş çıkış dalgalanma belki iyi gelir, er kişi demek ki keyfi yerinde elde ettim modunda çok bişey yapası kalmamış, 21 yaş için hakkaten erken, ama bi şekilde farklı çevrelere girerek bi heyecan yaratabilirsiniz.


  • sipsiyah  (31.08.13 21:33:14) 
işte kadınların çoğunda rastladığımız bir başka ilişki baltalama metodu.

ortaya ufak bir sorun çıkar. sonra sorunun üstüne kafa yordukça, kafaya taktıkça sorunu o kadar büyütürler ki güzelim ilişki mahvolur.

sakin ol öncelikle. ilişkiye değer veriyorsan, seviyorsan, heyecan katmak için yeni bir şeyler yapmaya çalış. farklı bir şeyler öner. sevgilinle konuş. ilişkiler kendi kendine yürümez, yürütmek için çaba harcamanız gerekir. "ilişkim çok sıkıcılaştı yaaa" diye kafaya takıp üzülürseniz dünyada hiçbir ilişki 2 yıldan sonra size heyecan vermeyecektir. o heyecanı, farklılığı ilişkiye kendiniz getirmelisiniz.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (31.08.13 21:34:24) 
erken yaşta böyle şeyler gerçekten iyi değil


  • kirazıseviyorum  (31.08.13 21:35:49) 
ilişkideki heyecanı mı kaybettiniz?

bungee jumping yapın geçer.

ya da şu başlık altındakilerden birini de yapabilirsiniz.
eksisozluk.com
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (31.08.13 21:43:06 ~ 21:46:03) 
sana bunu bir kac yil sonra verecek adami siksen bulamazsin. oyle bir adam da yok. okulu/isi, ailesi, o, bu, hicbir sey yerinde durmuyor ki hersey eskisi gibi olsun, ilk gun ki gibi olsun..

uzun iliskinin bazi monotonlulari vardir ve kendini boyle hissedebilirsin, anormal degil bu.

heyecan ariyorsan(iz) farkli seyler yapmaniz lazim. baska turlu monotonluk devam.

iliski deformasyonu olur, kiminle ne yasarsan yasa, yillar sonrasinda seversin, hala asik olursun ama o ilk gun dedigin seyler var ya onlar hic bir zaman olmaz.. (cunku onlar ilk. bu kadar basit) bisiklet surerken ilk gunki gibi heyecanlaniyor musun? okula giderken ilk gunki gibi heyecan yasiyor musun? bunlar gibidir. hayatinda "evet sahip oldum" dedigin hersey siradandir..
  • foolrules  (31.08.13 22:24:03) 
ben de 21 yaşındayım ve bir ay sonra 2 buçuk sene oluyor bizimki de. yaşadığın durumu çok iyi anlıyorum. heralde fazla tartışmıyorsunuz da, her şey tıkırında ilerliyor bu rahat da sana batıyor biraz afedersin. bazen bana da oluyor. çok mutlu olduğumuz vakitler sevgilime "bana eskiden uzun romantik mesajlar yazardın şimdi baktım aylardır 2 satır bla bla" muhabbeti yapmışlığım vardır. ama askere gitmesinden önce biz vedalaştıktan sonra hayatında bana çiçek almamış adam 4 mısralık şiir yazdı.
bunun gibi işte heyecan lazım. hatta bazen diyaloğu azaltmak özlemek lazım. askere gittiğinden beri günde 3 dk telefonla konuşuyoruz ve ikimizin de kafasının rahatladığı konusunda hemfikir olduk. ne onun eli zırt pırt telefona gidiyomuş ne de ben eve 1-2 saat geç gidince ondan bombardıman gibi gelen mesajları alıyorum. burnumda tütüyor şu an resmen ama iyi olduğunu bildiğim sürece mutluyum. (galiba 2 hafta sonra yemin törenine gideceğim için bu rahatlık ya da usta birliğini nerede yapacağının belli olmaması yüzünden. doğuya falan çıkarsa bütün neşem kaybolabilir.)

özet: tamamen ilişkinin düzgün gitmesinden kaynaklanan can sıkıntısı.
  • mrz breezy  (02.09.13 01:53:59) 
bir kere öyle bir adam yok diye bir şey yok ben varım, benim diğer yarım da var. her dokunuşumuz her bakışımız her sözümüz heyecan. baştan konuştum ben böyleyim diye :)
mına koyim iş olsun diye sevgili oluyorsunuz, her şeyi tüketip bitiriyorsunuz.
söz bir kere verilir, sabretmiyorsunuz. önünüze çıkan her erkekle kadınla bir şeyler yaşamaya çalışmazsanız bunlar olmaz, yok ilişkinin üçüngü gününde seviştik yok ten uyumu yoksa olmazlar. hepsi de gençlik daha. diyorum ya bakarken heyecan hissetmedikten sonra neyi uzatıyorsunuz? velev ki yaşamak istediniz konuşup baştan öyle yaşayın. tek gecelikse tek gecelik bile olsun. daha dürüstçedir.
  • topkapiaksaray  (02.09.13 02:05:08) 
çok aşık bi çift vardı tanıdığım kaç seneyi devirdiler hala cicim aylarında gibiler olur olur belli olmaz.


  • nunishuris  (02.09.13 02:07:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.