[]

Güzel Yabancı kız- vasat türk erkeği ilişkisi

Merhabalar. Benim merak ettiğim bir husus var; güzellik olarak üst bir klasmanda olan Avrupalı-rus-ukraynalı hanımlar nasıl oluyor da vasat klasmandaki türk erkekleriyle beraber oluyorlar ? Beraberlikten kasıt seks değil, yani bu şekilde tip olarak çok güzel almanla ingilizle rusla Avustralyalıyla evlenenler tanıyorum erkekler ise Türkiye’de ciddi ciddi vasat olarak tanımlanıyor. Keza Türkiye’de yüzüne bakılmayan genç Danimarka’da 1.80’lik über güzel kadınla sevgili olabiliyor. Buna bir açıklama getirebilir misiniz ?




 
(bkz: rus erkekleri)

(bkz: ilgi) (bkz: alaka)
  • la noix  (31.08.13 18:00:46) 
kime göre vasat? tipi boktandır ama muhabbeti süperdir, son derece dürüsttür vs. tip önemli değil olm öğrenin artık.


  • baldur  (31.08.13 18:01:57) 
hemen açıklama getiriyorum hatta bizzat birinci ağızdan açıklayayım. bayramda büyükleri ziyaret ettim gelen misafirler arasında rus bir kız vardı. ve köy de köy yani. rusyadan nasıl gelmiş aklım almadı. neyse sordum neden geldin diye. dedi ki herkes şaşırıyor. aslında çok şanslısınız. türk erkekleri ailelerine çok önem veriyor. ben eğer rusyada kalsaydım belki hiç çocuk sahibi olamayacaktım. hiç evlenemeyecektim. türk erkekleri ve rus erkekleri çok farklı. ben burada çok mutluyum.

sonuç olarak türk erkeklerinin sahiplenebilen yapısına tav olmuş kalkmış köye gelmiş.
benim beynim error verdi. bilemeyeceğim. bizim göremediğimiz durumlar var sanırım.
  • kırmızıkaşekaban  (31.08.13 18:02:28) 
türk erkeğinin avusturalya erkeğinden ya da ingiliz erkeğinden farkı nedir? hangi konularda vasattır? avusturalyalı, ingiliz, fransız, rus ortalama erkeğini tanıma fırsatınız olmuş mudur? vs vs


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (31.08.13 18:08:55 ~ 18:09:55) 
Türkiye'de yetişmemiş insanlar arkadaş/partner seçerken dış görünüşe, maddi duruma ve sosyal konuma Türkiye'de büyümüş insanlara göre daha az önem veriyorlar. Özgüven sahibi olmaları, karşısındaki kişiyi kendisine seviye atlatacak biri gibi değil de birlikte zaman geçirmekten mutlu olabileceği insan olarak değerlendirdiğinden olabilir diye düşünüyorum.


  • dagog  (31.08.13 18:19:17) 
dagog ve darknum artı 1.


  • baldur  (31.08.13 18:22:29) 
dostum şöyle; orada görüp de senin ağzının suyunun aktığı kız aslında danimarka standartlarında ortalama güzellikte hatta vasat biri oluyor. sen bir ortadoğu toplumunda yaşadığın için sana çok lüks gelen bir kız orada gayet vasat olarak kabul ediliyor; zira aynı tipten çok var.


  • gates  (31.08.13 18:48:17) 
valla bence durum tamamen biz türk erkeklerinin türk tipi ilişkilere alışmamızdan: yani süreklı adımları erkeğin attığı, kız tarafının memnun edilmesi gereken ulu bir kurum olduğu anlayışı. (ha bu cümle ile türk kızlarına bok atmıyorum, haddim de değil ama bence doğru bir saptama yapıyorum)

alman sevgilim bile bir süre sonra türk kızına bağlamıştı o kadar diyeyim. ama bir de şu var ki her ne kadar kabul etmesek de, avrupalı biraz fazla aşmış milliyet, tip, güzellik olayını. yani adam çok da umursamıyor tipini, milliyetini eğer senden iyi bir elektrik aldıysa. (barzo redneck ve gizli nazi tayfayı çıkarıyorum bu genellemeden tabii, onlara "he bizim 4 karımız var" deyip uzaklaşmak lazım) bu durumda rus-ukrayna vs. onların bence bizi atıyorum bir fransıza göre daha yakın hissetmesi normal bence. cermenler için bu genellemeyi yapabilir misin bilmiyorum, özellikle orada bizi temsil eden tayfanın durumunu göz önünde bulundurursan.

PS: anglo-sakson candır.
  • aeolus  (31.08.13 19:02:33) 
ne şekilcisiniz ya sanane yahu kadın onu beğenmiş


  • kirazıseviyorum  (31.08.13 21:02:09) 
dış görünüş,meslek,okul hep aynı şeyler bırakın artık bunları


  • texaco  (31.08.13 22:34:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.