[]

Tenis Dersi

Şİmdi bugüne değin spor yapmamış biri olarak tenis dersi almayı düşünüyorum. Oturduğumuz sitede bir hoca var. 10 dersi 350 tl. ye verecek. Dersi bir kız arkadaşla birlikte alacağız. Yalınız arkadaşım eski milli basketbolcu. Ben şimdi onun yanında amele gibi kalır mıyım? Sağ dizimde de eskiden dans dersi alırken geçirdiğim bir sakatlık yüzünden kireçlenme oluştu. Naapsam acep hiç cesaretim yok. Eee otur otur pc başında da g.t büyüdü. Yaş 32. Cinsiyet kadın. Ne diyosunuz?




 
yani başlarda biraz tomruk kalırsın ama bir süre sonra atlatırsın. bence git. ama tenis dizleri zorlayan bir spordur. sakatlığın ciddiyse nüksedebilir.


  • chemical dependency  (31.08.13 17:15:08) 
dersi sizin seviyenize göre verecek, tabii ki zorlanırsınız ama çok sırıtacağınızı sanmıyorum. 350 lira çok yüksek geldi bana ama ona verecek param olsaydı ben kesinlikle giderdim.

diz için bir doktora görünürseniz ya da hocayla konuşursanız iyi olabilir. arkadaşınız da varmış işte, takır takır oynarsınız karşılıklı, mis. gidin bence.
  • der meister  (31.08.13 17:22:38) 
10ders 350ise cok iyi bir fiyat. İstanbulda ders basina 60-80 arasi. Bence bu zamana kadar durmaniz hata, bir an once baslayin ama o 10 ders arasinda arkadasinizla pratik yapmayi da ihmal etmeyin. İlk derslerde sikilabilirsiniz ama 10 ders sonuna kadar dayanirsaniz cok zevkli bir spor yapiyor olacaksiniz


  • notinhere  (31.08.13 19:35:06) 
sifirdan baslarken basketbol gecmisi olanlar olmayanlara gore daa fazla zorlaniyolar. bileklerini daa fazla bukuyolar/hareketleri bilekten yapmaya calisiyolar vs


  • cassidy fairylady  (01.09.13 00:33:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.