[]

Aglatan lens

2 gun art arda lensle suya girdikten sonraki gun ayni lensi takinca gozum baya acidi ve aninda kizardi. ben de bi dinlensin diye o gun cikardim solusyonda bekleteyim dedim. bugun tekrar ayni lensi taktigimda gozum daha beter oldu. lenste sorun vardir yine yeni lens actim ama onu taktigimda da gozum kizardi acidi yasardi. ama inat edip cikarmadim simdi biraz daha az aciyo gozum. nolur nolmaz diye yanima gozlugumu aldim. lakin simdi gozum alarm veriyor da ben mi anlamiyorum diye dusunuyorum. boyle inatla lensi cikarmazsam iltihapti mikroptu bi sey olur mu ki?

acelem oldugu ve telefondan girdigim icin azicik sacma yazmis olabilirim. kusura bakmazsiniz issalla.


 
kornea enfeksiyonu olabilir, acilen lensinizi çıkarıp bir göz doktoruna gitmeniz gerekiyor.


  • cautious  (31.08.13 08:59:04) 
Enfeksiyon kapmışsın eğer inat edip takmaya devam edersen mahvedersin gözlerini ve doktorun lens yakmanı yasaklar. Doktora git o damla verir takma lens gidene kadar da. Bi daha da her gün değiştir lens solusyonunu lensini kabına koyarken. Su diye kastettiğin deniz veya havuz suyuyla girme bir daha lenslerinle.


  • kablelvuku  (31.08.13 09:35:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.