[]

amsterdam'da kış?

nasıl olur dostlar? gitmeye değer mi, çok soğuk ya da çok boş olur mu? eğlenir miyiz? ocağın ortaları gibi.




 
iki sene once ocak sonunda gitmistim. baya soguktu. penguen gibi gezmek zorunda kalmistim


  • crucio  (31.08.13 01:00:44) 
gitmeye deger mi sorusu size bagli biraz ama bos olmuyor kesinlikle.. subat gibi gayet doluydu yani. biraz soguk oluyor :) kalin bir mont,atki,bot lazim klasik akdeniz insaniysaniz.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (31.08.13 01:01:09) 
üşümek sorun değil. boş olmuyor, etkinlikler ve hayat devam ediyorsa süper.


  • kibrit kutusu  (31.08.13 01:03:55) 
bos olmuyor, dedigim gibi subat gibi doluydu. tabi etkinliklerden kastiniz da onemli. sonucta bati avrupa.. kis ulkesi.. soguk oldugu icin etkinliklere ara verecek halleri yok :) yazin gitmedigim icin bilmiyorum ama kalabalik gelmisti bana. yazin cok daha kalabaliktir diye tahmin ediyorum. bi anlamda kisin gitmek daha iyi


  • babamasoliimbananickaldirsin  (31.08.13 01:06:23 ~ 01:07:14) 
içlik şart, erkekler için evde tan sağtürk pozları da cabası.


  • aeolus  (31.08.13 01:07:08) 
rüzgar çok pis martta gittim götüm dondu


  • yuto  (31.08.13 02:12:22) 
31 ocak - 7 şubat arası oradaydım bu sene. evet cidden çok soğuk oluyor ama açıkçası ben gittiğimde öyle içlik filan gerektirecek kadar da bi soğuk yoktu. tişört - kazak - mont yetmişti bana. zaten o kafayla bi şey hissetmiyor insan pek. :)

şansımıza bir de güneşli gün de oldu, yağmurlu da, son 2 gün karlar altındaydık. oldukça iyiydi yani, şey yapmayın hiç.
  • i was me but now he s gone  (31.08.13 03:55:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.