[]

ankara yol yardım

selamun aleykum hanımlar beyler,havaalanından gaziosmanpaşa eski köroğlu yeni adı uğur mumcu caddesi mng binası varmış oraya nasıl giderim en mantıklı,teşekkürler




 
kızılaydan 112 veya 114 numaralı otobüslere binmeniz lazım(durak güvenpark tarafında odtü dolmuşlarının oradaki üstgeçitin altındadır/başka bir deyişle atatürk bulvarı solunuzda olacak şekilde güvenparktan tunalı yönüne yürürken güvenparkın son durağı çiçekçilerin başladığı yerin orda büfe var bir de şöförlerin beklediği konteynırlardan var)
foursquare.com

bir alternatif daha taksiye binip köroğlu mng derseniz bilir

edit:kızılaya gidişi herkes gösterebilir size zaten hava alanından servislere veya egoya falan bineceksiniz.

taksiyle kızılaydan mng 15 lira civarı tutacaktır hava alanından da 70-100 lira tahminim.
  • panthera onca  (30.08.13 14:08:09 ~ 14:16:33) 
goo.gl
one google a sormayan bizden degildir

  • humalainen  (30.08.13 14:08:59) 
mng binasi koza sokakta.. yine ugur mumcu uzerinde koza sokak..

1. Havaalaninda taksi 90-100 tl yazar.
2. EGO veya Havas a binilir. Altinpark'in onunde inilir. 408 numarali otobuse binilir. Bu otobus gunesevler-haskoy otobusudur ve tam MNG nin onunde durur.
3. EGO veya Havas a binilir. Ulus'ta inilir. Taksi30-35 Tl yazar.
  • bigman  (30.08.13 14:14:11) 
evet 408 de oradan geçecektir ben hiç kullanmadığım için 114 tavsiye ettim


  • panthera onca  (30.08.13 14:16:09) 
havaalanından ego otobüsüne bin, kızılay'da ineceğini söyle.

kızılay'da gökdelen ile havuzlu parkın arasından yukarı doğru yürü, üst geçide gelmeden bekleyen otobüsleri gör.

112 veya 114 numaralı otobüse bin, mng binasında ineceğini söyle.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (30.08.13 15:25:54) 
114 ulus havaş ın ordan gençlik parkının önünden binsem olur mu


  • para var huzur yok  (30.08.13 22:42:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.