[]

Dugun dernek isleri

Haftaya pazar evleniyorum ve ilk basta geliyorum diyip simdi gelmeyen 40 kisi var. 30 tanesi karsi tarafin ailesi. Canim nasil sIkkIn anlatamam. Insanlar neden son anda boyle strese sokuyorlar anlamiyorum :( giren kazik da cabasi...aylar once simdiki aklim olsa dugun zabazingosuyla hic ugrasmazdim. Bu kadar kastirmaya hic gerek yokmus. Kisacasi canim sIkILiyor be duyuru ahalisi :((




 
gelirseler ekime gelmezseler s.kime kadar yolları var diyip dertten kurtulabilirsin.


  • innegozunogozou  (30.08.13 04:32:16) 
sen de kendi tarafından 30 kişi daha çağır. ya da aile fertlerine söyle aç gelsinler 40 kişi iki kişilik yesin. sıkma canını yahu. olur böyle şeyler. önemli olan sizin mutluluğunuz. bir ömür mutlu olun birlikte.


  • biyik  (30.08.13 04:34:49) 
sırf geliyorum deyip gelmeyen 40 kişi varsa çok fazla gereksiz insan çağırmışsınız demektir. uzak, alakasız alakasız tipleri çağırmak yerine daha yakın çevreye odaklanarak aşılabilir bir sorun.


  • ritu vs asas  (30.08.13 04:40:16) 
biz gelek?


  • eyyor  (30.08.13 05:46:12) 
Dert etme hiç bizim düğüne de 80-90 kişi anca gelmişti ama katıldığım en güzel düğün olmuştu :)

Zaten çok kalabalık düğünlerde birbirlerini tanımayan çok fazla insan olduğu için fazlı resmi geçiyor. Gelenler gerçekten samimi olduğunuz kişiler olacağı için daha rahat edersiniz.

Bir de karşı taraf: 30 bizim taraf: 10 muhasebesine hiç girmemeni tavsiye ederim. Hem eşinizi kırarsınız hem ortamı gerersiniz. Düzeltmek çok fazla zamanınızı alabilir.
  • marido  (30.08.13 06:54:12) 
Söylediğin şey anormal değil, her düğünde geleceğini söyleyip gelmeyen bir dolu adam oluyor.

Önemli olan gelinle damat, onlar gelsin yeter

Bir yastıkta kocayın
  • co2s2  (30.08.13 07:08:38) 
benim düğüne çağırdığım herkes gelmişti. sonra boşandık. bi şeyin sonu güzel olacak hacı. daimi mutluluklar dilerim.


  • kargn  (30.08.13 08:30:29) 
mutluluklar,
gelmeyenler için üzülme boşver, insani yönden sana(size) verdikleri değeri anladın onun için üzülme.

  • seyduna6687  (30.08.13 08:49:43) 
gelecek pazar benim de bir arkadaşım evleniyor (sözlük yazarı) nikaha ve düğüne davetliyiz.

yoksa o sen misin?

valla ben gelicem düğüne, yemeğimi, pastamı da yicem, eğlenicem.

ancak öyle çok piste çıkıp oynama işlerine giremeyebilirim. söz veremem. haberiniz olsun :)

benden yana endişen olmasın yani. ordayız pazar akşamı :)
  • mea maxima culpa  (30.08.13 10:55:54) 
herkese verdigi moral ve destek icin cok cok tesekkur ederim! evet, galiba biraz umursamaz olmak gerekiyormus. sonucta bir kere dugun olacaksa (insallah tabii ki) o gecemi de gelmeyenleri dusunerek zehir etmemem lazim. sadece sunu anladim insan etrafindaki insanlari sadece kotu gununde degil, iyi gununde de anlayabiliyormus.

yeniden hepinize ayri ayri tesekkur ederim!
  • papalindo  (30.08.13 13:25:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.