[]

Göbek Piercing'i

yaptırmayı düşünürken sanki her soruyu halletmiş gibi şiddetle merak ettiğim bir şey var; çıkarmak istediğimizde iz kalıyo mu bu meretten? Kulak deliğimiz gibi göbek üstünde de mi bi delik kalıyo yani? Nasıl, çok rahatsız edici mi?

Bunun dışında yaptıranların paylaşabileceği genel tecrübeleri, önerileri vs varsa duymak isterim. Özellikle bu işi yapması için ciddi anlamda gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğiniz yerler varsa onları da bi zahmet. (Şehir İstanbul)

Teşekkürler.

 
Cikarildigindaki bir goruntusunu atabilirim sana, ben cikarttigimda baya bi delik var yani.

Bunun disinda benim sadece ilk delinirken acimisti. Her gun terramycin mi ne, onu surdum sadece. Sorcagin soru varsa bekliyorum
  • Idonthaveausername  (30.08.13 00:45:06) 
Bakirkoy vagon yapar

Guzelse karnin cok seksi duruyor
  • Sskywalkeremre  (30.08.13 01:01:07) 
iz ne kelime delik kalıyor, yaptım, kimseye tavsiye etmiyorum. sahip olması güç bir meret. takabilenlere saygım sonsuz.


  • kediebesi  (30.08.13 01:04:36) 
delik a da iz mutlaka kalır. bir de kopma ihtimali var. ho ho gözünü korkuttum hemen :)

ben kendim delmiştim bir süre sonra vücudum kendi kendine attı ve göbeğimde kötü bir et beni varmış gibi duruyor. yani işin ustasına yaptırman lazım.

bir de kısır kalma ihtimali var falan diyorlar da pek bilmiyorum onu.
  • phoenixbird  (30.08.13 01:37:55) 
geçen hafta deldirdim. deldirirken biraz acıdı ama sonrasında ne bir ağrı kızarık ne de başka bir şey oldu. bepanten sür dedi. sadece 1 kere sürdüm. sonrasında evde bactroban vardı 2 kere onu sürdüm. domuz gibi şimdi maşallah.

bence keramet bactrobandaydı.
  • zenc  (30.08.13 09:12:06) 
ya en zayıf insan bile oturunca göbek katlanır. o katlanma sırasında piercingin aldığı şekil önemli, yoksa aleti zorlaya zorlaya deliği büyütüp, vücuddan çıkarmaya çalışıyor ve bir kere atmaya çalıştı mı geri dönüşü yok. o yüzden otururken mesela iki büklüm bişeylere bakarken filan göbeğinin nerden katlandığına, piercingin boyuna vs dikkat etmek lazım.


  • kediebesi  (30.08.13 09:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.